iarna nuntaiarna nunta

Tortul de nunta este un lucru destul de obisnuit in cadrul petrecerilor de nunta si un aspect totusi esential fara de care o nunta nu ar mai putea fi la fel de reusita si de frumoasa pentru toata lumea care participa la ea. Torturile albe de nunta sunt un lucru de acum obisnuit la orice petrecere de nunta.

Pentru a imbratisa cu adevarat sezonul alb si friguros, ra trebui poate sa iei in considerare un tort care sa mimeze si sa intruchipeze minunatiile din lumea inghetata de afara. Sclipiciul si fulgii de nea sunt elementele cheie pentru un tort de nunta pe timp de iarna.

Prajitura prajiturilor care este decorata incat sa para ca o sculptura in gheta sau una care sa fie colorata in alb si albastru ar putea captura in mod deosebit frumusetea sezonului. Un tort din caramel sau din ciocolata impodobit cu crema de unt si cu ornamente colorate poate fi cheia si reusita petrecerii tale de nunta.

Rochia de nunta. De vreme ce albul este culoarea obisnuita pentru toate rochiile de nunta, va trebui sa te gandesti la ea dintr-un alt unghi care sa surprinda spiritul iernii. O rochie grea, curgatoare, alb-argintie cu flori brodate ar putea fi o idee foarte buna pentru cea mai speciala tinuta a miresei din timpul vietii ei de cuplu.

Multe rochii de mireasa de pe timp de iarna folosesc un material si un design ca de haina de iarna sau au macar o capa sau un paltonas care sa incalzeasca atmosfera. O rochie laba de mireasa traditionala cu o jacheta gri-argintie poate fi la fel de frumoasa pentru marea zi.

Machiajul de mireasa pentru o nunta pe timp de iarna este la fel de important ca restul evenimentului in sine. Machiajul lui Kim Kardashian, care a facut nunta tot iarna, avea accente inghetate de alb imbinate cu accesnte palide rozii si nude. Alte idei de machiaj de mireasa pe timp de iarna includ si buze in culori pale, aproape albe, si fard de ochi albastru intens.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *