usa garaj alexiana

Alexiana Group este o companie de top in industria usilor de garaj. Vei gasi disponibile aici modele variate de usi de garaj de tip sectionale. Usile de garaj sunt in culori diverse si au moduri diferite de a se deschide.

In cele ce urmeaza vei afla mai multe informatii despre usile de garaj sectionale!

Usa de garaj sectionala potrivita garajului tau

Atunci cand iti doresti sa achizitionezi o usa de garaj, trebuie sa tii cont de necesitatile pe care le ai. O usa de garaj sectionala va ocupa intreaga suprafata din tavan, dar nu te va incomoda acest lucru. Practic ea ramane paralela, dupa deschidere, cu solul. Asta inseamna ca poti folosi toata suprafata din garaj.

Afla mai multe detalii aici si despre alte produse Alexiana Group!

Te-ai hotarat sa cumperi o usa de garaj de la Alexiana Group? Afla aici mai multe!

Ok, acum ai decis ca usa sectionala este avantajoasa si pentru garajul tau. Iti spunem de ce sa alegi sa colaborezi cu Alexiana Group!

  • Masuratori gratuite

Crezi ca acest lucru este neimportant? Incearca sa comanzi o usa de garaj pe baza masuratorilor facute de tine. Lasand ironia la o parte, conteaza si acest aspect. Echipa tehnica va veni la fata locului si va masura golul. Nu vei plati nimic pentru aceasta „vizita”.

  • Montaj profesional

Montajul va fi efectuat doar de catre echipa de specialisti de la Alexiana Group. Acestia iti vor monta usa intr-un timp cat mai scurt, pentru a asigura ca aceasta va fi corect pozitionata si se va inchide fara probleme.

  • Transport gratuit

Prin intermediul acestui serviciu, nu va mai trebui sa asiguri tu transportul. Usa de garaj pe care ai ales-o in functie de marimea sa va fi adusa la domiciliul tau fara sa depui efort sau sa te preocupe detalii legate de acest serviciu.

  • Mentenanta pe termen lung – revizii solicitate, din care una gratuita

Serviciile de mentenanta se fac periodic, de catre personalul desemnat. La fiecare doi ani vei avea parte de aceasta. Revizia trebuie efectuata de catre cei de la Alexiana Group pentru a beneficia de garantie prelungita.

  • Oferte personalizate

Daca esti in cautarea unor usi de garaj sectionale deosebite, poti cere o oferta personalizata. Persoana desemnata va lua contact cu tine si vei afla mai multe detalii despre serviciul cerut.

  • Garantii

Garantia fiecarei usi de garaj sectionalizate este de 10 de ani, iar daca te inregistrezi online, o vei prelungi cu inca un an. Aceasta este valabila doar daca specialistii acestei companii vor efectua reviziile periodice.

Compania Alexiana Group ofera servicii de inalta calitate pentru fiecare persoana care isi doreste usi de garaj. Accesand site-ul acestei companii, vei descoperi si calculatorul cu care poti face o simulare rapida a pretului.

Cu siguranta ai mai vazut usile de la aceasta companie ce sunt montate la garajele prietenilor tai si ai ramas uimit de calitatea pe care o au. Nu uita, indiferent de locul in care ai domiciliul, vei putea sa comanzi o astfel de usa de garaj. Echipa desemnata din zona ta se va deplasa la domiciliul tau pentru a efectua toate etapele necesare achizitionarii si masurarii, ulterior finalizarii usii de garaj alese.

Te-ai decis daca o usa sectionala este potrivita pentru garajul tau? Vezi cu ce te pot ajuta cei de la Alexiana Group!

Date de contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *