Categorii
Blog

Despre bucurestean

Atins de o umbra de sentiment povestile altora te inspira, te motiveaza, te contureaza acolo unde simti ca e viata ta expusa altfel. De aceea sunt blogurile, locul unde unii impartasesc, altii asculta. Unele spun povesti, fictive sau nu, altele sunt surse de informare. Intr-o oarecare masura cate putin din ambele este si definitia pentru bucuresteanul.com. Un blog ca nici unul altul; un blog interesant ce spune povestea unora, stirile zilei sau chiar aduce sfaturi si propuneri.

Ocupandu-se cu diverse aspecte aici gasesti o sumedenie de articole. Temele dezbatute se refera la stiri, la uman, aspecte de viata de care te lovesti la un moment dat daca nu ai facut-o inca. Varietatea este asadar un prim aspect care sa contribuie la nota de apreciere fata de acest blog. Si dincolo de asta este stilul sau care uneori acelasi insa parca altfel isi spune cuvantul. Decent si la locul sau insa cu o maniera pur si simplu aparte.

Cu ce incanta bucuresteanul.com. Multitudinea de teme abordate in primul rand insa in mod concret este vorba de mancarea sanatoasa. Caci oricat ai citi si te-ai informa despre asta niciodata nu este de ajuns si ramai surprins sa afli cum stau de fapt lucrurile, asa cum cercetatorii spun. Sau ce legatura exista insa casatorie si starea de sanatate, un studiu surprinzator. Despre rolul alimentatiei in starea pe care o ai si aspectul fizic, despre terapia cu uleiuri esentiale, superstitii sau de ce sa consumi nucile negre. Doar cateva dintre acele titluri care anunta din start un interesant a ceea ce urmeaza, un titlu captivant ce anunta o continuare ce merita sa o ai in seama.

Mai pe scurt acest blog se mandreste cu diversitate si nu numai, dovedeste ca acolo unde se pune pret pe calitate poate sa devina sursa de informare pe care sa te bazezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *