Cu sau fara voia ta ajungi in punctul in care ai nevoie de ochelari de vedere. Sub diverse forme, stiluri si preturi pana la urma ajungi la concluzia ca te ajuta insa in egala masura te deranjeaza. Inlocuiesti cu o pereche de lentile in speranta ca acestea reprezinta un plus. Elegante si poate fara ca altii sa nu cunoasca nevoia ta de ochelari lentilele nu sunt atat de usor de intretinut.

In primul rand destul de frecvent se intalneste problema alergiile. Pentru ca lentilele se vor “atasa” direct pe globul ocular, pentru ca ochii sunt sensibili si te vei intalni cu cazul de schimb si curatare, actiuni frecvente pentru a le purta si a le indeparta grija fata de vederea ta este ceea ce ar trebui sa fie un gand zilnic.

Curatare propice, dezinfectarea acestora, solutii speciale sunt elemente ce definesc ingrijirea zilnica. Foarte important este sa respecti termenul indicat pentru ca lentiele sa fie lasate in solutia speciala. Poate varia de la 4 la 6 ore astfel ca spre exemplu pe timp de noapte va trebui sa te lipsesti de ele. Si in egala masura conteaza sa nu combini marcile caci fiecare in parte promite eficienta si calitate conform cu respectarea instructiunilor.

Cel mai frecvent purtatorii de lentile se confrunta cu ochii rosii. Un disconfort, o mancarime, semne ce tradeaza deja inceputul unei infectii. Ceea ce inseamna din start nevoia de a stopa cel putin de moment purtarea acestora pana la indicatia medicului.

Elegante, usor de purtat si cu o lipsa de grija in comparatie cu ochelarii lentilele sunt favorite si din punct de vedere estetic. Insa asta nu trebuie sa echivaleze cu o lipsa de ingrijire. Ochelarii ii curati mereu pentru o vedere clara, lentilele ar putea fi plasate pe un stagiu mai inalt din acest punct de vedere de vreme ce se aplica direct pe ochi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *