Saptamana aceasta vremea se va destabiliza. Conform AMN (Agentia Nationala de Meteorologie) temperaturile vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade. In Moldova in zone izolate, temperaturile vor fi mai scazute insa in vestul si centrul tarii temperaturile vor fi mai ridicate. Astfel, se vor inregistra maxime cuprinse intre 7 si 17 grade.

La ce sa ne asteptam in perioada urmatoare

Cerul va fi in continuare innorat. Regiunile vestice vor avea parte de ploi, mai ales noaptea. Izolat, se vor inregistra si ploi slabe in restul teritoriilor. Dimineata ceata se va intensifica pe toata suprafata tarii noastre.

Va exista si vant slab, in special in zonele de vest si izolat in alte zone. Totusi, in regiunile de munte conditiile vor fi mai aspre iar vantul se va intensifica. In depresiuni se vor inregistra cele mai mici temperaturi, inregistrandu-se pana la -3 grade.

Vremea in Bucuresti in perioada urmatoare

In aceasta perioada, vremea in Bucuresti va fi variabila. Se vor inregistra temperaturi destul de mari, intr 10 si 11 grade. Temperaturile minime vor fi in acelasi timp peste 0 grade, inregistrandu-se minima de 1 grad.

Innorarile vor fi trecatoare si din nou, diminetile vor fi dominate de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in Cluj in perioada urmatoare

In Cluj, temperaturile inregistrate in perioada urmatoare vor fi toate peste 0 grade. Umiditatea va fi variabila, inregistrandu-se modificari de la 74% pana la 92%. Si aici ceata va fi prezenta in dimineti, cel putin in urmatoarele 2 zile. Temeraturile maxime inregistrate vor fi pana la 13 grade celsius.

Vremea in tara in perioada urmatoare

In partea de nord-vest a tarii temperaturile vor inregistra scaderi fata de ieri. Cu toate acestea, avand in vedere perioada, temperaturile vor continua sa ramana mai mari fata de cele asteptate. Nordul si centrul tarii va avea parte de ploaie. Izolat, va ploua si in alte regiuni.

Maximele vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade iar minimele intre -5 si 4 grade.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *