online
online

Atunci cand faci cumparaturi online, nu ai oportunitatea de a a atinge si simti lucrurile si produsele pe care doresti sa le cumperi, atunci cand ai de gand acest lucru. Cu unele produse, cum ar fi cartile si echipamentele electronice, acesta nu este neaparat un element major.

Oricum, atunci cand este vorba despre haine, lenjerii de pat, prosoape, paturi, mobila, covoare si alte tipuri de marfuri bazate pe textile si materiale, poate fi destul de greu sa iti dai seama de calitatea lor fara a avea parte de un contact fizic cu acestea-de a le atinge cu mana.

Ah, si a-ti veni bine este iarasi un considernt foarte bun de stiut atunci cand alegi haine online. Daca marimea nu este exact potrivita pentru tine, atunci nu prea ai multe de ales,ca in cazul magazinelor online in care poti proba produsele in cabina de proba.

Ceea ce poate parea un produs sau niste produse foarte ieftine, pot sa fie de fapt foarte scumpe si nu o asa mare afacere sau castig pentru tine, deoarece sunt percepute anumite taxe de transport si de manipulare si adaugate la costurile totale. Asigura-te ca te vei uita exact la preturile si la taxele de transport pe care va trebui sa le platesti, pentru ca cine stie cu ce suma de plata te vei trezi la urma.

Este la fel de important sa fii si constient de politica de returnare in cazul oricarui produs de pe Internet. Majoritatea site-urilor nu accepta returnarea bunurilor daca ai ceva de trimis inapoi, asadar te va costa mai multi bani de returnat produsul in cauza decat a plati pentru acesta in prima instanta.

Returnarea marfii pentru a primi banii inapoi poate fi de asemenea costisitoare. Cei mai multi retaileri online nu returneaza costurile de transport si nu doar costurie retururilor sau taxa initiala de transport. Acest lucru poate insemna ca, pentru produsele foarte ieftine-de cativa dolari, te poate costa in mod egal sau poate mai mult sa returnezi un produs.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *