Exersari

Gateste de unul singur.

Cea mai buna modalitate de a obtine mancare sanatoasa in sistemul tau este sa gatesti acea mancare, in loc sa o mananci de la restaurant. Gaseste un loc ieftin, cum ar fi piata fermierilor, pentru a cumpara fructe si legume. Fa acestea pietrele de temelie a meselor tale, obtinand cel putin 90 la % din obtinerea calorica. Vei salva bani, vei fi plin de mancare nutritiva, si vei fi capabil sa impresionezi prieteni sau sa te intalnesti cu o iubita, pe care o tratezi cu o carne economica pe care ai creat-o cu propriile maini, in loc sa cheltui bani la restaurante.

Dezvoltarea caracterului

Foloseste aceasta oportunitate sa faci jurnalizare si introspectie. Decide ce fel de persoana vrei sa fii, cu ce fel de calitati si etici. Decide cum vrei sa fii vazut de oameni, si cum vrei sa ii tratezi pe altii. Creeaza o lista de reguli care nu se vor misca, dar te vor indrepta cu incetul spre scopurile tale.

Voluntariate.

Aceasta poate fi o modalitate implinitoare pentru a trece timp, in timp ce intalnesti oameni foarte buni. Iti petreci timpul activ imbunatatind calitatea unei vieti, in timp ce absorbi bucurie din urma experientei. Aceasta este o activitate grozava, ar trebui sa inceapa sa ceara bani pentru voluntariat. Nu exista dubii ca am ajutat oameni, si am invatat si multe lucruri in acelasi timp, facandu-mi o multime de noi prieteni.

Scrie.

Investeste putini bani intr-un website personal. Nu trebuie sa platesti prea mult anual. Creeaza un blog despre o pasiune de a ta, sau foloseste-l drept portofoliu pentru munca ta. Investigheaza toate site-urile care scriu despre acele subiecte si ar fi interesate, si incepe sa scrii. Dezlantuindu-ti creativitatea prin procesul de a scrie este o modalitate excelenta de a-ti imbunatati antrenamentul gandirii in general si poate fi foarte satisfacator sa vezi pe cineva cum iti citeste munca.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *