diabloscomputer.ro

Acel moment cand se defecteaza computerul: unic. Fie de la o cadere de tensiune, cand curentul vine cu supra-sarcina, fie de la o componenta care cedeaza (de ex. sursa, tot de la socuri de tensiune), ori placa video, ori placa de baza… Motivele pentru care se defecteaza pot fi nenumarate, personal am patit-o cu o pana de curent – de atunci mi-am cumparat si un UPS dar asta e alta poveste.

Ideea e ca stateam faca PC acasa si nu stiam ce sa fac. De obicei sunt adeptul achizitiilor de produse noi. Ti se ofera o garantie etc. Cum nu puteam sa schimb doar componenta defecta – socul de tensiune a ars si sursa si placa de baza – singura varianta ramasa a fost un calculator nou.

O singura problema: buget extrem de limitat. Cel putin suficient de limitat pentru a nu permite cumpararea unui sistem PC nou, din magazin. Astfel am ajuns sa caut o varianta mai economica, ceva second hand sau refurbished. Stim cu totii ca in situatii din astea mai apelezi la prieteni, la cunostinte, la prietenul unui prieten care are un calculator de vanzare. De cele mai multe ori insa te alegi cu un produs prost, care se defecteaza in scurt timp. Investitia nu se merita.

Asa am ajuns sa caut calculatoare second hand i3, pentru ca un astfel de sistem aveam si eu. Online gasesti de toate, si asa am ajuns pe diabloscomputer.ro, un magazin specializat pe astfel de produse. De la periferice pana la sisteme complete si laptopuri, second hand sau refurbished, pana la produse noi, gama variata de produse m-a ajutat sa aleg ce mi se potrivea.

Multi au o retinere cand aud de cuvantul second hand. Parca nu prezinta aceeasi incredere ca si un produs nou. Personal va spun ca aceasta frica nu este intemeiata. La un produs second hand sau refurbished cumparat dintr-un magazin specializat ti se ofera si garantie, ai siguranta ca produsul este atent verificat inainte de a fi repus in vanzare si ca functioneaza la parametri optimi. Cand esti limitat de buget mai faci si astfel de compromisuri si constati ca sunt chiar favorabile. Asa mi-am cumparat si eu un calculator second hand i3, cu 4 GB RAM (inainte aveam doar 2), HDD de 500 GB (inainte aveam doar 250), deci a fost un real upgrade. Plata? Mult mai redusa, aproape la jumatate fata de cat as fi dat daca as fi cumparat calculatorul nou. Am fost si sunt multumit, chiar e o alegere buna atunci cand nu ai suficienti bani, garantia de 12 luni e multumitoare de asemenea, deci recomand diabloscomputer.ro oricui are nevoie de o astfel de solutie, utila si la indemana.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *