instrumente supravietuireinstrumente supravietuire

Armele sunt o latura importanta a iesirilor in natura atunci cand te aventurezi de unul singur si iti doresti ca totul sa se desfasoare fara probleme. Apa si mancarea sunt doua dintre elementele vitale pentru viata, insa armele, imbracaminte de protectie, de ploaie si unele articole pentru gatit sau pentru aprins focul sunt la fel de importante in natura, atunci cand nici nu stii ce te poate astepta la un moment dat. Este ideal de asemenea daca ai avea si un rucsac in spate care sa le contina pe toate acestea, sa contin un sac de dormit si un cort usor si manevrabil.

Dar, pe langa faptul ca trebuie a supravietuiesti condiitiilor vitrege de vreme, trebuie de asemenea si sa iti porti de grija daca altceva mai urat s-ar putea intampla, daca ai fi hartuit si urmarit sau ranit, ori daca vreo fiara salbatica ar incerca sa te atace. Cum ai putea mai bine sa te feresti de probleme sau sa le confrunti fata in fata daca nu prin purtarea la tine a unui cutit bun sau chiar a unei arme daca ai permis de port-arma.

Un bun cutit pentru supravietuire poate deveni prietenul tau cel mai bun. Fa o mica cercetare printre cele mai bune branduri de cutite de vanatoare si nu fi zgarcit. Fii pregatit pentru orice fel de situatie, poate ca se va ajunge intr-un moment in care nimeni nu iti va putea purta de grija si va trebui sa te protejezi singur de pericole.

Oamenii sunt din ce in ce mai zapaciti, mai rai si nici nu stii de unde te poate paste pericolul. O alta optiune grozava pentru tine atunci cand mergi undeva in drumetii este si un spray cu piper sau cu vreo substanta chimica. Daca vrei totusi sa mergi pe varianta mai putin letala si naturala, un spray cu piper poate indeparta intrusul si iti poate salva viata.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *