EA Mythic

Electronic Arts a inchis studioul ce a produs Warhammer Online si Dark Age of Camelot, Mythic Entertainment, dupa cum a anuntat compania astazi. Electronic Arts a distribuit o declaratie cu cei de la GameSpot, confirmand un raport de Kotaku, in care spuneau ca au inhchis locatiile Electronic Arts Mythic, din Fairfax, Virginia, in timp ce se concentreaza pe productia mobila in alte locatii ale studioului lor. Acestia muncesc cu toti angajatii care au fost afectati pentru a le oferi asistenta de a-si gasi noi oportunitati, fie in Electronic Arts sau cu alte companii prin intermediul targului de joburi care urmeaza sa fie organizat.

Mythic a fost fondat in 1995 si si-a facut un nume cu MMORPG-ul Dark Age of Camelot, ce a fost lansat in anul 2001 si a continuat sa fie sprijinit inca de atunci. In 2006, Electronic Arts a achizitionat studioul si la redenumit in EA Mythic. Apoi a fost pus sa lucreze la Warhammer Online, ce a iesit in 2008 si a atras foarte repede 750.000 de jucatori, un numar ce a scazut rapid, rezultand intr-o agitatie la studio in 2009, prin intermediul careia cofondatorul Mark Jacobs a parasit compania. Mythic a fost adus intr-un nou grup de RPG/MMO, impreuna cu Bioware si un an mai tarziu a fost unit cu Bioware, fiind renumit BioWare Mythic in proces. Warhammer Online a fost inchis anul trecut, dupa o scurta perioada in care a fost free-to-play.

In anii recenti, Mythic, de indata ce un producator major in spatiul MMO, si-a intors atentia spre jocurile mobile, producand titluri mobile, precum Ultima Online si Dungeon Keeper, ce mai tarziu au fost barfite de toata lumea de la fani la creatorul original Peter Molyneux.

Ar parea ca decizia de a inchide Mythic, a fost facuta recent, o listare de joburi pentru pozitia de inginer de software la studio a fost postata online, cu mai putin de 2 sapt in urma.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *