Fotografii

Fotografiile sunt unele dintre cele mai importante inventii din istoria omenirii; vorba aceea: „o imagine face cat o mie de cuvinte” fiind adevarata. Cati dintre noi nu s-au gandit macar o data cum aratau Gradinile suspendate din Babilon, Cleopatra sau Londra in secolul XVI? Avem sculpturi, monezi, picturi sau alte documente care infatiseaza aceste lucruri, insa acestea nu reprezinta chiar adevarul in totalitate, lasand imaginatia sa faca restul completarii pentru o imagine completa.

Fotografia este un lucru care ma pasioneaza si atrage foarte mult. Nu am o camera foto performanta, insa ma pricep sa incadrez o fotografie sau sa surprind lucrurile cat mai natural si deosebit. Cred ca oricine stie ca foarte des cele mai reusite si interesante fotografii sunt cele pe care le faci cand nimeni nu este atent. Nu stiu cum as putea sa explic, insa acea fotografie, cand toata lumea isi vede de treaba, nestiind ca sunt fotografiati sunt cele mai expresive, prezentand dinamica grupului chiar mai mult decat asezarea si zambetul pe care l-ar prezenta fiecare intr-o fotografie organizata de grup.

Desigur, fotografia nu poate lipsi de la evenimentele speciale. Acum simti ca iti vei aminti toata viata nunta sau botezul copilului tau, insa adevarul este ca varsta ne joaca tuturor feste si, desi nu vei uita probabil rochia sau costumul purtat(a) in acea zi speciala, vei uita o multime de alte detalii pe care o fotografie le va pastra proaspete in amintire. Click pe online pentru a descoperi un fotograf pe care il recomand datorita claritatii pozelor si ideilor inedite pe care le prezinta in fiecare dintre cataloagele sale.

Cel mai mult imi place sa realizez fotografii in momente cand nu pare sau chiar nu se intampla nimic – o simpla plimbare prin parc, o dupa amiaza plictisitoare pe o banca si alte astfel de „evenimente”. Atunci, pe moment, pozele nu au nicio valoare si foarte des lumea-ti va spune sa le stergi pentru ca nu au iesit bine, pentru ca nu e foarte reusita etc. Surpriza vine daca pastrezi pozele fara sa spui nimanui cateva luni bune, iar in momentul in care depanati amintiri sau va este dor unul de celalalt sa le scoti si sa le prezinti. Garantez ca reactia va fi una surprinzator de buna, daca stii sa alegi momentul in care prietenii tai se simt melancolici, si nu le va pasa daca nu au iesit bine sau de faptul ca ziua aceea nu a fost una speciala, chiar acest lucru facand pozele speciale. Asa ca, ce mai astepti? Fa o poza acum!

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *