Cine spune ca femeile nu pot sa faca aceleasi meserii ca un barbat se insala amarnic. Cel putin cand vine vorba de femeile pasionate de culturism si poate nu pana acolo insa care frecventeaza sala de forta cu aceeasi pasiune ca si un barbat sunt pe aceeasi pozitie daca nu mai puternica cu cei din randul sexului opus. Insa toate vin cu un risc si un pret platit astfel ca de la delicatetea si feminitatea cu care se carcterizeaza femeile se ajunge in a schimba total modul de descriere.

O femeie pasionata de culturism este o contradictie in toata regula de la modul in care o femeie se descrie pana la clasificarea acestui domeniu ca fiind unul masculin. Exceptand poate trasaturile faciale corpul se transforma total intr-un munte de muschi si o forta de care iti este parca teama inca de la bun inceput.

Insa nu este de la bun inceput un pact facut cu meseria si cu pasiunea dominanta? Este de la sine inteles ca se va ajunge in punctul in care frumusetea se pierde si nu numai caci si riscurile asumate pentru starea de sanatate inseamna un pas crucial. Practic intreg corpul se transforma si asta prin sacrificii notabile. Din cauza substantelor pe care le consuma ca si parte din antrenamentele de definire a corpului acestea ajung in punctul in care li se aplatizeaza sanii, capata trasaturi masculine ce se vor reflecta si pana la punctul de a fi infertile.

Un sacrificiu care merita caci altfel domeniul nu ar mai exista. Sa fie acest lucru o demonstratie a faptului ca persoana in cauza sufera totusi fie de o identitate peirduta fie de o boala in adevaratul sens al cuvantului? Cert este ca la fel de normal cum ar parea pentru o femeie sa fie ca o printesa, cu o silueta trasa prin inel la fel de normal considera o femeie care practica culturism sa urmeze aceasta cale.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *