Orgoliile intr-o relatie nu fac bine deloc; te simti nedreptatit si sub nicio forma nu iti sta capul sa iti ceri iertare. De ce ai face tu primul pas? Multi au de pierdut din asta insa nu se dezic de obiceiurile lor. Si daca ar exista o reteta a vietii perfecte…nu o detinem inca insa cercetatorii spun ca fericirea intr-un cuplu depinde cel mai mult de cel care face primul pas imediat dupa un conflict, fie ea doar o cearta banala.

Dincolo de asta insa se pare ca inca o data femeie este cea care sustine relatia. Si nu pentru ca ar fi inzestrata doar ea; cercetatorii au ajuns la concluzia ca o femeie traieste mai intens si din punct de vedere emotional are o viata mai bogata. Concluzia este una si buna, aceea ca in functie de cum rezista o femeie in punctele sale critice alaturi de partener fericirea in cuplu exista sau nu. Nu, nu trebuie sa suporte greul ci in functie de situatie sa aplaneze totul pana cand degenereaza, conflictul devenind cu un impact deosebit pentru ambii parteneri.

Si totul merge mai departe decat atat. Se pare ca daca o femeie este stapanita intr-un conflict aceasta va putea sa isi puna gandurile in ordine, sa comunice sentimentele sale partenerului astfel ca o solutie comuna va fi mult mai usor de gasit. In schimb partenerii de sex masculin se rezuma mai mereu la ideea ca au avut dreptate si atat, chiar daca sub o forma sau alta ar putea insemna un atentat la fericirea cuplului. Se spune ca acestia sunt sexul tare, exact modul in care se regasesc, orgoliosi.

Una peste alta, sexul feminin este si sensibil si mai mult rational astfel ca inca o data se dovedeste ca influenta unei femei poate cantari destul de mult.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *