fericire familiefericire familie

Fericirea este ceva la care toata lumea vrea sa ajunga in aceasta viata. Oricum, acest cuvant are pentru fiecare in parte un alt inteles. Sunt convins ca fiecare fiecare persoana are ceva special ce il face fericit, indiferent de varsta si de interesele pe care le are. De ani intregi tot am cautat sa-mi dau seama de lucruri care sa imi faca viata mai buna si sa ii dea un sens.

Am descoperit ca familia este unul dintre aceste lucruri. Viata mea este destul de plina si de ocupata si am o gramada de lucruri de facut si de probleme de confruntat in fiecare zi. In ciuda acestui lucru, nu ma supar niciodata pentru ca stiu ca familia mea ma va sprijini si ma va intelege de fiecare data.

Casa mea este singurul loc din viata mea unde pot fi eu insumi indiferent de situatie. Aceasta este portul meu care ma face sa ma simt increzator si in siguranta. Fie ca esti un copil sau un adult, esti mereu atasat de familie de vreme ce aceasta este o parte indispensabila din  viata ta si care iti aduce mereu dragoste si fericire.

De aceea, ar trebui sa realizam de ce familiile noastre sunt atat de importante pentru noi, sa le apreciem iubirea si pe cei dragi din ele  si sa avem grija de ei cat de bine putem si cat de mult putem. Cred ca dragostea si grija sunt doua dintre lucrurile cruciale care ne pot face fericiti si impliniti. Cine altcineva iti poate oferi mai multa dragoste si grija decat propria familie?

Fiecare membru al unei familii ar trebui sa aiba grija unul de celalalt, in acest fel creandu-se increderea si legatura de familie foarte inradacinate. Din pacate, de cele mai multe ori ne luam familiile de bune si nu ne mai exprimam recunostinta si dragostea pentru membrii ei, de aceea am afce bine sa incepem sa le valorificam mai mult.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *