fobii

Pentheraphobia este frica de mama soacra. Toate fobiile ce vor urma in acest articol sunt destul de neobisnuite, insa aceasta fobie este cea mai rea dintre toate, si cea mai obisnuita, pentru ca cine nu se teme pana la urma de mama soacra? Sunt sigura ca cei mai multi dintre oameni au aceasta fobie si ca odata cel putin au suferit de aceasta fobie de mama soacra.

Aceasta este una dintre temerile destul de intalnite in societatea vestica si pentru ca apare de cele mai multe ori in filme  si in alte forme de distractie. Una dintre cele mai bune si disponibile terapii pentru aceasta forma de fobie este divortul normal. O fobie care este asemanatoare temerii de mama soacra este si novercaphobia care este reprezentata de teama de mama vitrega-cel mai mare om care a suferit de asta fiind Cenusareasa.

Arachibutyrophobia este teama ca untul de arahide ti se va lipi de cerul gurii. Pot spune ca gasirea de informatii despre aceasta afectiune urata este extrem de dificila-ceea ce ma face sa ma intreb daca se intampla asta din cauza unei imaginatii putin depasite, insa este cu siguranta ceva bizar si destul de cunoscuta incat isi merita locul aici. Aceasta afectiune se pare ca este o frica care este destul de cunoscuta si usor de evitat: nu cumpara unt de arahide.

Oricum, pentru un copil care este fortat sa manance unt de arahide si sanvisuri in fiecare zi, oricine isi poate da seama ca acel copil va ajunge sa sufere de o trauma mai tarziu in viata sa. Uite testimonialul unei persoane care sufera de aceasta fobie: „Oricand ma aflu in preajma untului de arahide incep sa transpir in mod excesiv si coprul meu incepe sa aiba convulsii. Cerul gurii mele incepe sa ma manance. Nu mai pot trai cu aceasta frica. Setea mea pentru untul de arahide va trebui sa fie stinsa fara a ma mai panica ca inainte.”

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *