Timpul zboara si cum nimic nu dainuieste pentru totdeauna si mai ales clipele magice din viata noastra sarbatorile de iarna se incheie glorios cu amintiri si nostalgii. Si in spiritul aceastui sezon, pentru ca asa cum iti este inceputul va fi ulterioara experienta un gand bun la inceput de an ar insemna raportarea la ce conteaza. De fapt ce conteaza in viata ta?

Invata romane in 2014 sa fii mai bun cu tine. Muncesti zi de zi si te epuizezi din nevoi materiale. Insa in acelasi timp iti pierzi seva vietii. Iti pierzi timpul facand socoteli materiale si uiti de cele sufletesti, de ganduri si vise, de placeri si intentii.

Invata pentru 2014 sa fii mai calm. Caci sunt prea multe claxoane si prea putine zambete, caci sunt prea multe cereri si prea putine intentii cu adevarat. Pana si asteptatul la semafor este un chin cand te grabesti la munca; insa nu este asta aventura vietii si ceea ce iti insenineaza ziua, ceea ce te scoate din rutina?

Invata in 2014 sa alegi ce este mai bun. Intreaga viata inseamna de fapt alegeri, cu fiecare zi trebuie sa conturezi altfel ceea ce inseamna modul in care iti vei desfasura activitatea. Alege cu calm si rabdare si chiar si cand planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ vorba populara a romanului invata sa iei totul ca atare si sa pornesti la drum cu orice resursa ai dispune.

Invata in 2014 sa iti indeplinesti chiar si cele mai marunte dorinte. Pentru ca planurile tale sunt mai mereu aceleasi pe care si anii trecuti le-ai lasat pe ultima suta de metri. Uita de ce nu ai putut face caci anul acesta este anul actiunii! Propune-ti sa faci asta chiar daca inseamna un efort in plus. Si nu uita desigur ca ceea ce iti propui trebuie sa te includa pe tine, cel care are nevoie de satisfactia vietii! Bun venit 2014!

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *