Categorii
Stiri

GTA V mai bun pe PC

Numarul de jucatori GTA V Online creste pe PC comparat cu cel de pe Console

Unde doar 16 jucatorii erau permisi pe orice server oricand, ne asteptam ca Grand Theft Auto Online pe PC sa imbunatateasca cu mult numarul de jucatori in comparatie cu cel de pe console. GTA IV pe PC a dublat numarul de jucatori pe consola pana la 32. Ne asteptam ca GTA V pe PC sa permita 32 de jucatori de asemenea. Acest lucru inseamna dublarea actiunii, dublarea macelului si dublarea distractiei pe Grand Theft Auto Online pe PC comparat cu versiunile de console mai vechi ale lui Grand Theft Auto 5. Limitarile numarului de jucatori s-au simtit cu adevarat pe versiunea de console ale lui GTA Online.

Gaming de rezolutie inalta si frame rate-uri mai mari in GTA V pe PC comparat cu cele de pe Console

In timp ce Rockstar promite rezolutii inalte pe PC si next-gen, Xbox One, cel putin s-a zbatut in ultimul an pentru a oferi jocuri la 1080p si 60FPS, de multe ori optand fie pentru 720p sau 900p, sau o capacitate de rate 30FPS. Daca va achizitionati jocul pe PC, folositi cea mai mare rezolutie pe cat poate PC-ul vostru sa va tina.

Noi aditii la versiunea de PC al lui GTA V includ imbunatatirea distantei de desen

Pe langa stimularea de grafica vin o multime de noi lucruri. Pentru next-gen, nu numai ca Rockstar a promis imbunatatirea distantei de desen, imbunatatirea detaliilor de textura, trafic den si rezolutie imbunatatita, dar au adaugat aditii fizice. Viata salbatica noua, vreme actualizata si efecte de leziuni, si o zona de noi detalii de descoperit. Toate acestea au fost anuntate de Rockstar, pana la anuntul de lansare aa jocului. Aceste lucruri ar trebui sa faca jocul mai cumparat pe PC si mai apreciat de critici, insa ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *