Petrecerile cu si despre copii trebuie sa fie distractive. Ideea de baza este ca cei mici sa aiba parte de o distractie pe cinste. Doar ca asta inseamna planificare si stres pentru organizatori, respectiv pentru parinti. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Tema petrecerii

Tema aleasa trebuie sa fie cea direct proportionala cu ceea ce ii place copilului. Nimic nu se compara cu personajele din desene asa ca ai putea planui Petreceri cu Personaje.

Decoratiunile

Acestea depind exclusiv de tema aleasa. Asta inseamna sa tii cont de ceea ce alegi ca mai apo decoratiunile sa vina de la sine. Culorile sunt cele de baza pentru ca ies in evidenta si mai cu seama cele care definesc total petrecerea cu pricina.

Daca te vei orienta spre o firma specializata care sa iti organizeze petrecerea copilului vei avea parte de servicii complete. Asta inseamna chiar si servetele sa fie personalizate, ba chiar inscriptionate cu tot felul de desene.

Mancarea

De regula nu lipseste tortul din aceasta ecuatie. Este prajitura festiva de care tinem cont mereu. Si acesta ar trebui sa fie in tema cu petrecerea aleasa, cu tipul de petrecere. Doa ca nu este singura „vedeta” a petrecerii. Cei mici au nevoie de gustari asa ca mizeaza pe aspect insa si pe gust.

Jocurile

Aici ai putea sa acoperi tot necesarul de distractie prin planul pus la dispozitie de animatori, de cei care se ocupa exclusiv de partea aceasta. Aici ai numeroase optiuni pentru ca animatorii pot fi personajele din desene cat si cele din basme, povestile ce le stim si noi de mici copii.

Pe langa faptul ca vor incata vizual cu ale lor costume si asemanare izbitoare cu personajele in sine exista un intreg scenariu pus la punct si nu numai. Distractia e in toi alaturi de astfel de personaje pentru ca aduc jocuri potrivite pentru varsta celor prezenti, jocuri interactive si atractive. Masti, masina de baloane, cantece si distractie intr-un cuvant spus inseamna planul unor animatori pe care ii chemi sa fie prezenti si parte din petrecerea pentru copilul tau.

Exista numeroase optiuni si idei pentru petrecerea celor mici. Conteaza nu numai implicarea pe care o are fiecare cand vine vorba de un astfel de eveniment ci si bugetul aferent. Blocati de posibilitatile financiare unii parinti restrang cercul de interes al organizarii din acest punct de vedere. Ar fi insa pacat sa nu oferi copilului amintiri unice de la ziua sa onomastica.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *