idei romantice propunere casatorieidei romantice propunere casatorie

O cerere in casatorie trebuie sa fie perfecta pentru ca si viata impreuna sa va fie perfecta. Viitorul tau sot trebuie sa fie cat mai atent la cererea in casatorie si la inelul de logodna pe care ti-l va darui, pentru ca viata voastra sa fie cat mai buna in anii care urmeaza.  O cerere in casatorie romantica poate face totul pentru ca asta poate demonstra cat de bine va veti intelege si cat de stransa este relatia dintre voi doi si inainte de logodna si casatorie.

Propunere in casatorie in afara tarii

A face propunerea cea mare in timpul unei vacante sau a unui concediu poate fi o modalitate unica si grozava de a face o esacapada in afara tarii chiar si mai memorabila decat poate fi oricum. Alege o destinatie romantica si cel mai bun moment al anului-orasul Paris in timpul primaverii, vara pe o plaja sau insula tropicala, o cabana calduroasa din cadrul unei statiuni de ski de pe undeva unde este zapada tot timpul-pentru cea mai buna cerere in casatorie si poate ca va veti gandi sa va planuiti chiar si luna de miere in acelasi loc in care ai cerut-o de sotie.

Locuri si momente neasteptate

Ia-o prin suprindere atunci cand va aflati undeva anume, de exemplu atunci cand sunsteti iarna pe afara si va bulgariti. Amplaseaza inelul in mana omului de zapada proaspta creat sau pune-l in loc de nas, dar sa fie cat mai vizibil si suprinde-o placut si intr-un mod unic. Ii va placea si te va iubi toata viata in continuare pentru asta. Plimbati-va pur si simplu atunci cand este zapada afara si spune-i cat de mult dragostea ei iti tine de cald si cat de bine te simti in preajma ei si apoi suprinde-o cu o ingenunchere si cu inelul de logodna cel mai frumos.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *