lampa cu ledlampa cu led

Pentru situatiile in care se ia curentul si ramai pe intuneric sau pentru serile in care nu ai nevoie de a aprinde atat de multe dispozitive luminoase pentru a-ti face drum prin casa, cea mai buna solutie si la indemana, dar totodata practica si eficienta este lampa cu led. Acest instrument de iluminat care este rezistent la zgarieturi, praf, ulei si alti factori externi are in componenta ta un acumulator cu ajutorul caruia poti incarca dispozitivul la o priza normala si apoi te poti bucura de lumina in cele mai cerute situatii.

Datorita faptului ca este un dispozitiv luminos puternic ce ramane incarcat timp de pana la 4 ore dupa efectuarea unei incarcari tot de 4 ore, aceasta lampa cu led este un dispozitiv de iluminat perfect pentru situatiile de urgenta, in care ramai pe intuneric si ai vrea sa te descurci cumva prin casa sau pe unde te-ai gasi in acel moment.

Acest dispozitiv eficient si eficace de iluminat se comporta practic ca o lanterna ce se afla intr-o perioada de functionare pana la o anumita durata de timp, si poate fi incarcata prin intermediul unui acumulator ce merge conectat la orice tip de priza normala, fara a necesita vreo alta actiune anume.

Acest tip de iluminare cu led are o intensitate luminoasa foarte mare si puternica, dispunand de o suma de mai multe leduri care ii intra in alcatuire si furnizeaza acele fascilule datatoare de lumina. Aceasta lampa speciala poate fi agatata sau fixata cu magnet de orice suprafata care permirte acest lucru si tocmai de aceea este atat de potrivita pentru spatiile din interiorul locuintei(birou, bucatarie, hol, camera de odihna, baie, etc.), cat si pentru imobilele din exteriorul acesteia, dar care tin de alcatuirea ei: garaj, spatii de depozitare, soproane, beciuri, etc.

Invelisul unei astfel de lampi cu led este foarte rezistent, opunandu-se loviturilor, factorilor externi duri, uleiurilor si substantelor lichide, dar si prafului si micilor particule de murdarie din spatiul inconjurator. Lentila lampii este de o transparenta inalta si foarte tare, de altfel la fel de rezistenta la lovituri si zgarieturi ca si intregul corp al lampii.

Instrumentul de iluminare pentru interior si exterior dispune de un buton de pornire/oprire si este foarte simplu de utilizat atunci cand ai nevoie. Durata de functionare a unui asemenea dispozitiv luminos poate dura incontinuu pana la 4 ore de viata si de lumina puternica oferita in caz de urgenta sau de nevoie imediata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *