Categorii
Viata sociala&relatii

Implinirea in viata

Abilitatea, desigur, este esentiala, dar ai nevoie de amestecul rar potrivit, de abilitati pentru a obtine recompense, si de multe ori acest lucru se intampla in afara zonei tale de confort.

Sa spunem ca esti un muzician grozav. De la sine, lumea nu are nevoie de tine, fiindca sunt o multime de muzicieni grozavi si care nu sunt angajati. Pentru a avea succes, trebuie sa devii remarcabil, poate prin intermediul videoclipurilor nemaipomenite, sau o poveste care schimba lumea, sau prin intermediul unei relatii indecente cu o celebritate. Daca nu poti sa te descurci cu acest lucru, ai putea sa fii bun la a gasi oameni care pot acest lucru.

In experienta mea, singura modalitate pentru a te implini cu adevarat este sa exersezi ceva foarte dificil, onestitatea totala. Intelege ca, creierul tau, destul de instinctiv, nu ii place sa se gandeasca la aceste lucruri prea mult, si va avea tendinta sa se inchida in el, sa-si puna mainile la urechi si sa cante la-la-la pana pleci.

Daca chiar esti onest cu tine insuti, poti realiza poate cele doua lucruri care conteaza cu adevarat, unde esti acum, si ce trebuie sa faci. Trecutul este inconfortabil din cauza ca iti lasa o cicatrice asupra ego-ului, acesta din urma din cauza ca invariabil implica sacrificiu personal aproape de inima ta. Dar este ca si cum ai fi onest cu tine insuti despre o relatie rea in care ai stat prea mult, daca nu ii faci fata, nimic nu se va schimba.

Am trebuit sa renunt la o afacere pentru care am petrecut 10 ani s-o construiesc, pentru a crea ceva mai bun si singura mea dorinta a fost sa am curajul sa fac acest lucru mai repede.

Implinirea este un scop foarte personal, insa este destul de simplu, toata lumea vrea sa atinga limitele propriului potential, tu il atingi pe al tau?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *