Banalii slapi; sunt usor de purtat si la indemana pe timp de vara. Mult mai usor sa ii incalti cand totul este pe fuga. Si daca mai adaugam si faptul ca sunt comozi devin preferati. Pe cat de usori si ai crede ca iti relaxeaza picioarele dupa ce ai incaltat tocuri pe atat de nesanatosi. Pe termen lung mai ales este vorba de incordarea muschilor ce poate sa cauzeze probleme.

Marea problema este ceea ce unii cred ca de fapt este marele avantaj: nu tin piciorul fix astfel ca la fiecare miscare tendinta este de a gasi stabilitatea necesara prin incordare maxima si prin incercarea practic de a”prinde” talpa. In timp asta duce la probleme de structura osoasa si nu numai. Concret avem tendinta de a inclesta degetele. Si pe cat de banal ar suna asta pe atat de mult afecteaza cand totul devine o obisnuinta. Insa este de ajuns in a se considera ca ar trebui evitati? Intr-o oarecare masura nu caci pana la urma a purta slapi destul de rar nu reprezinta un pericol. Mai mult decat atat, de recomandat este sa se foloseasca la plaja, de fapt de aici pornind intreaga nebunie cu slapii.

Daca e sa tinem cont de modul in care sunt fabricati, de acele bretele ce vin intre degete ca singura sustinere a piciorului de papuc din nou este o problema. Pentru unii inca de la bun inceput apare acel disconfort insa daca nu cu efect imediat este pe termen lung acea inestetica si deranjanta basica. Intr-o analiza amnuntita sunt multe tipuri de astfel de incaltari care sa aduca un minus in modul in care se simtim purtandu-i. Insa in egala masura sunt acele persoane care pur si simplu de dragul esteticului, al stilului fancy poarta pana si cele mai inalte sau complicate perechi de papuci.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *