Categorii
Casa si gradina Sfaturi

Inlocuieste trucurile nefolositoare pentru cheltuieli mai mici la intretinere iarna cu o solutie inteligenta

 

De cate ori nu ai recurs la tot felul de metode pentru a reduce din cheltuielile la intretinere pe timp de iarna? E in regula sa recunosti – nu esti nici prima si nici ultima persoana care a facut asta. Conditiile de trai in tara la noi sunt destul de modeste. Sunt unii care chiar se confrunta cu probleme serioase cand vine vorba despre intretinerea din perioada sezonului friguros.

Solutii temporare precum o temperatura mai scazuta in locuinta, un consum mai mic de combustibil (compromisul fiind disconfortul termic), oprirea centralei la plecare sau alte astfel de trucuri sunt acum depasite. Au fost inlocuite cu succes cu un dispozitiv care ofera rezultate de durata, pe toate planurile – eficienta, confort, durabilitate, costuri.

Sistemul iT 500

Nu stiu in ce masura stii despre ce este vorba. Dar nu ma indoiesc de faptul ca ai mai auzit pana acum despre termostatele care iti permit sa controlezi temperatura din locuinta. Acestea se traduc prin cheltuieli insemnat mai mici la facturi, precum si prin confort deplin.

Este o optiune valabila atat daca locuiesti singur sau daca ai deja familie. In ambele cazuri rezultatele vizeaza acelasi scop – temperatura optima in interior.

Sistemul iT 500 consta intr-un astfel de dispozitiv modern si il poti achizitiona de pe saluscontrols.ro. Ar trebui sa incetezi sa mai faci compromisuri in ceea ce priveste confortul din casa in timpul sezonului rece. Perioada in care nu aveai optiuni a apus, iar vechile trucuri au devenit istorie.

E timpul sa iti faci viata mai usoara cu sistemul iT 500. Constituie o investitie pentru ca iti ofera libertatea de control asupra caldurii din locuinta indiferent ca te afli in ea sau esti plecat. Asta se datoreaza functiei wireless, a faptului ca se poate accesa prin internet. Ai o aplicatie conceputa in acest sens.

Ai posibilitatea de a alege unul dintre cele trei programe prestabilite cu care vine termostatul sau, eventual, poti sa creezi unul personal, care sa se adapteze la stilul tau de viata.

Iata care sunt cateva dintre caracteristicile sistemului!

Iti ofera posibilitatea de a programa apa calda in 3 porniri si dispune si de functie boost pentru un interval de pana la 3 ore.

Fara prea mult efort, poti sa adaugi programe de incalzire care sa se plieze pe nevoile tale.

Poti opta pentru rularea programului cu toate functiile incluse, pentru cel cu 5/2, respectiv pentru cele individuale.

Sistemul este echipat cu alerta geo-locatie. Asta inseamna ca primeste reminder de la aplicatie atunci cand te afli la o anumita distanta de locuinta. Te atentioneaza ca iti poti seta modul de vacanta, respectiv ca poti opta pentru o setare care sa porneasca centrala la o anumita ora. Se traduce printr-o locuinta incalzita si primitoare la intoarcerea ta.

Legat de instalare, nu trebuie sa te preocupi prea mult pentru ca nu presupune cine stie ce cunosinte. Este suficient sa poti aplica ce iti explica in tutorialele special realizate de experti pentru asta. Te invata si cum sa folosesti aplicatia, ce o poti instala pe un smartphone, pe tableta sau pe laptop – dupa cum ai posibilitatea. Te asiguri ca ai conexiune la net si reglezi termostatul dupa cum simti tu nevoia.

Daca te decizi sa comanzi sistemul iT 500 de pe salusontrols.ro, poti sa descarci instructiunile de pe site. Nimic mai simplu si mai accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *