implant de par

Uneori avem nevoie de un impuls, de o motivatie, de acel ceva care sa ne produca acel declick necesar pentru a lua actiune. Sunt multe pe care ni le dorim, dar le amanam din diverse motive. Din teama, din aparenta neputinta. Daca esti interesat de interventia de implant de par, afla mai multe in randurile ce urmeaza!

In cadrul unei clinici din capitala acest tip de procedura este destul de frecvent realizata. Nume mari din scena publica autohtona sunt trecute pe lista pacientilor care au apelat pana acum la Dr. Felix Hair Implant. Iata un alt punct de convingere, faptul ca cei care au trecut prin mainile medicilor de aici acum se bucura de o podoaba capilara asa cum o aveau candva. In plus, poti astfel cauta cine a apelat la serviciile acestei clinici si sa observi care sunt rezultatele dupa.

Ce te poate convinge? Pretul si explicatiile amanuntite

Daca inca eziti poate ca zona in care parul nu iti  mai creste nu este foarte extinsa. Insa ai un avantaj, pentru ca interventia va fi poate mai usor de realizat. Amanarea nu rezolva cu nimic situatia. De asemenea, printre cele mai frecvente situatii care amana interventia de acest tip se refera la teama. De durere, de disconfort si situatie delicata ce trebuie gestionata ulterior. Citeste acest articol si afla in amanunt despre procedura.

Cu cat  stii mai multe detalii, stii ce va urma si oarecum elimini elementele surpriza, cu atat mai benefic pentru tine. Medicii din cadrul acestei clinici sunt disponibili, prompti si mai ales, important de solicitat, cu specializari in domeniu. Esti pe maini bune! Poti solicita o consultatie online, pentru a descoperi si cat te-ar costa interventia. Tine cont ca aici vin pacienti din toata lumea, inclusiv cei de peste hotare. A existat o perioada in care auzeam destul de des despre turismul in scop medical, ei bine clinica Dr. Felix Hair Implant este vestita in acest sens.

Cand iti dai seama ca recapeti mai mult decat parul, increderea in tine!

Situatia in care parul iti lipseste poate fi destul de  problematica, nu doar aspectual, din punct de vedere estetic, cat si moral. Pierderea parului inseamna mai mult decat o aparenta. Simti ca cei din jur au priviri curioase despre ce ti se intampla. Esti imediat reperat intr-o multime pentru ca esti diferit. Incepi sa crezi ca mai bine nu mai iesi la party, la cafenea. Cauti metode sa ascunzi situatia si, pe masura ce trece timpul, situatia nu se imbunatateste.

Cei care sufera de alopecie, una din cele mai frecvente cauze ale lipsei de par atat la barbati, cat si la femei, nu au alta solutie decat interventia de implant de par. Alege varianta care iti salveaza situatia si iti reda ani din viata, in sensul ca look-ul tau va fi parca unul mai intinerit cand vei avea din nou podoaba capilara.

Afla toate detaliile despre care esti interesat, din pagina oficiala www.drfelixhairimplant.ro.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *