Marmura

In ultimii 5 ani, vanzarile de marmura au crescut mai mult de 4 ori. Gresia de marmura este foarte minunata, dar ca orice material are dezavantajele sale, iar pentru a scapa de problemele care se pot ridica din cauza degradarii acesteia in timp, aceasta trebuie intretinuta prin slefuirea sa.

O aparitie eleganta, gresia de marmura ar putea sa te atraga cu frumusetea sa. Marmura are o multime de varietati, alegeri de culori si textura.

Slefuirea pardoselii de marmura este procesul prin care pardoseala de marmura existenta sau noua, este slefuita folosind o masina de slefuit din diamant pentru realizarea unei finisari netede si pline de viata. Numarul de treceri cu diferite crupe de tampoane de diamante determina nivelul de reflexie.

Slefuirea traditionala de marmura este pur si simplu procesul prin care pardoseala este spalata si cristalizata, procesul de cristalizare este urmat apoi de o slefuire cu praf. Aceasta metoda de slefuire nu este permananta si pardoselile se vor intoarce rapid la finisarea lor aspra. Folosindu-te de serviciile celor de la www.stone-care.ro, veti beneficia de o slefuire profesionala si durabila.

Cei de la stone-care ofera servicii de reconditionare, ce includ slefuirea suprafetelor de marmura, matuirea si lustruirea acestora; impermeabilizarea, ce asigura longevitatea si durabilitatea acestor suprafete; intretinerea, oferindu-va permanent solutia pentru intretinerea corecta a marmurei. Acestia lucreaza la un nivel ridicat de profesinoalism si te ajuta sa economisesti bani, astfel nu mai trebuie sa risti sa-ti strici marmura care este destul de costisitoare.

In portofoliu acestora gasim Marmura Crema, Marmura Rosso Alicante sau Verde Guatemala, Marmura Crema Marfil, Travertin semilucios, marmura ruschita, marmura Botticino, Travertin Borsec mat si Marmura Neagra. Acestia detin si un blog pe care ne scriu mai multe in privinta subiectelor precum, „de ce sa folosim solutii de protectie si curatare, de ce sa slefuim piatra naturala, intretinerea suprafetelor din piatra naturala si cum sa intretinem chiuvetele din piatra”, ceea ce denota un grad ridicat de profesionalism si cunostinte in domeniu.

Beneficiile marmurei slefuite sunt:

  • Imbunatatirea reflectivitatii si luminii ambientale

Proprietatea reflectiva a suprafetelor de marmura slefuita creste iluminarea. Lumina ambientala crescuta va reduce factura la energie, de asemenea va arata minunata.

  • Imbunatateste conditia pardoselilor vechi

In timp ce marmura imbatraneste, stresul suprafetei, exfolierea, marginile curbate la rece si alte probleme pot aparea. Slefuirea pardoselilor va inlatura suprafata de deasupra pardoselii vechi si in cele din urma o va face mai puternica, crescand impactul sau si rezistenta sa la abraziune.

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *