invitati nunta

Exista in orice situatii spargatori de ceva, de nunti, de petreceri, de baluri sau de meciuri sportive. Printre invitatii nepoftiti si care pot strica o nunta se numara si cea care se doreste mereu in centrul atentiei si vrea sa eclipseze chiar mireasa, cel care bea intruna si se face de ras, fostii iubiti care va pot da total peste cap si chiar si negativistii care mereu sunt nemultumiti si nu le convine ca te-ai casatorit cu acel cineva.

Indiferent de cat de mult ai incerca sa dovedesti cuiva ca esti gata sa te casatoresti cu alesul sau aleasa inimii, exista mereu cineva care sa fie impotriva acestii lucru si care sa considere ca nu esti inca pregatit/a. Poate fi vorba despre unul dintre prieteni sau prietene, despre fostul iubit sau iubita sau chiar despre unul dintre parinti.

Aceste situatii pe care le cauzeaza aceste persoane pot fi foarte stresante si iti dau adevarate batai de cap. Aminteste-ti, tu esti singura persoana care ia aceasta decizie daca te mariti sau nu si nimeni nu ar trebui sa conteze aici. Asigura-te doar ca ai ajuns la decizia si concluzia potrivita.

Copiii. In timp ce nunta ta este o afacere de familie, acolo unde exista copii mai mici si mai mari, acestia iti pot strica cu adevarat momentele frumoase si iti pot scapa din mana din cauza a ceea ce pot face la nunta ta, ziua ta mare.

Nu iti vei dori sa iti petreci intreaga zi umbland si alergand dupa copii astfel incat sa ii impiedici sa faca vreo prostie, pentru ca oricum acestia nu se vor opri din ceea ce fac chiar daca vei tipa la ei. Daca cineva va sta dupa copii si va avea grija ca acestia sa nu faca nimic rau, atunci simte-te liber/a sa il inviti. Altfel, copiii nu ar avea ce sa caute la nunta ta, chiar daca fac parte din familie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *