Regizorul de filme faimos, James Cameron, ce a realizat filme celebre precum Titanic sau Avatar, a dezvaluit recent ca placerea sa vinovata favorita este primul film Resident Evil. Acesta sustine ca pur si simplu i-a placut acel film, nu trebuie sa te aperi in fata unei placeri vinovate.

Lansat in 2002 si bazat pe seriile de jocuri video cu zombie al celor de la Capcom, Resident Evil nu a fost prea aclamat de critici, dar a facut peste 100 de milioane de dolari in salile de cinema, peste bugetul de productie ce a fost de 33 de milioane de dolari.

In trezirea acestui succes, 4 urmari, toate avand-o pe Milla Jovovich ca Alice au fost lansate, cel mai recent fiind Resident Evil : Retribution din 2012. Un al 6-lea film este in porudctie si il va avea director pe Paul W.S. Anderson.

De asemenea in timpul Reddit AMA, un fan l-a intrebat pe Cameron ce fel de virus potential precum tehnologia de realitate virtuala au planuit in viitor realizatorii filmelor. Acesta a spus ca este captivat de oportunitatea de a incorpora realitatea virtuala in producerea filmelor, dar poate fi o propunere destul de scumpa.

„Personal as fi foarte interesat sa gasesc o modalitate de a incorpora realitatea virtuala si o experienta narativa in producerea filmelor. Asa ca o experienta narativa care are cai individuale unde trebuie sa alegi ceea ce faci in timp real, cred ca acest lucru va fi foarte distractiv. Cred ca va fi foarte descurajator din punct de vedere tehnic si scump, pentru a incerca sa faci ceva la acelasi nivel de calitate ca si filmele din trecut, dar ar fi foarte distractiv de experimentat. Suna a fi foarte amuzant.

Nu cred ca se va concentra pe piata principala caracteristica, sunt foarte familiarizat cu realitatea virtuala, insa nu am vazut dispozitivul specific Oculus Rift.”

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *