Compania United Front Games

Urmatorul joc a producatorilor lui Sleeping Dogs, United Front Games, ce mai recent a muncit la Tomb Raider Definitive Edition, este un titlu de joc free-to-play ce se va lansa in 2015. Jocul ce inca nu are un titlu va fi publicat de publisher-ul prolific free-to-play Nexon America, dupa cum a anuntat compania astazi. Platformele inca nu au fost anuntate, dar Nexon este in principal un publisher de PC.

CEO-ul celor de la United Front Games, Stephen van der Mescht, a spus intr-o declaratie, ca Nexon aduce o bogatie incomparabila de cunostinte a pietei in crestere free-to-play. Acestia spun ca sunt captivati sa faca un parteneriat cu publisher-ul care are un record inregistrat excelent a construirii relatiilor directe si potrivite cu jucatorii.

Fondata in 2007 de fostii membrii ai companiei Electronic Arts, Rockstar Vancouver si Radical Entertainment, United Front Games a muncit de asemenea si la jocuri Sony, precum ModNation Racers is LittleBigPlanet Karting. Nici Nexon si nici United Front Games nu au anuntat mai multe detalii despre proiectul lor actual.

CEO-ul celor de la Nexon, Owen Mahoney, a spus ca sunt angajati sa aduca un nou line-up de calitate AAA in jocuri free-to-play, MMO MapleStory, dar compania se imparte cu noul proiect de la United Front Games si altele. Compania va publica de asemenea Dirty Bomb, jocul ce urmeaza sa apara de la producatorul lui Brink, Splash Damage, de asemenea fostul producator Call of Duty, noul joc al lui Robert Bowling, Human Element. Pe langa aceste proiecte, Nexon are un pachet de minoritate in noua companie a fostului veteran Firaxis Games, Brian Reynolds, SecretNew Co, si a semnat un targ pentru a publica primul sau joc.

De aceea, nu stim exact la ce sa ne asteptam, dar cand vine vorba de producatorii unui joc ca Sleeping Dogs, nu cred ca am putea fi dezamagiti de un viitor joc.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *