computer-programmingUnul dintre avantajele de a fi la Conferinta Dezvoltatorilor de Jocuri este ca esti capabil sa intalnesti talentele din spatele unor jocuri atat de inventive si excentrice. In timp cei mai mari din industrie primesc cea mai multa atentie, exista multe alte titluri care te vor face sa te uiti de doua ori. Multe dintre care ofera ceva diferit si bizar, precum Glitchspace.

Glitchspace este un joc action/adventure platformer care se concentreaza pe un gameplay care apare pe neasteptate dintr-o lume digitala. Momentan lansat in forma alpha platita, jucatorii trebuie sa treaca printr-o serie de puzzle-uri intortochiate punandu-ti mintea la incercare, luand avantaj de mediu, in timp ce iti folosesti abilitatile de programare sa traversezi prin mediu ciberspatiului intotdeauna schimbator.

Programarea este o parte majora din joc, si este chiar simpla de folosit. Inainte de a te impacienta, nu iti cere nimeni sa scrii liniile de cod de pe loc, este mult mai interesant decat atat. In Glitchspace, caracterul tau din lumea digitala detine o arma care ii permite sa manipuleze platformele special defectate sau alte obiecte din lume. Poti sa atribui obiecte programate special acestor defectiuni, care pot manipula proprietatile mediului.

Ceva pentru care dezvoltatorii de la Space Bungie au vrut, este sa introduca jucatorii in programare. Glitchspace este foarte rationalizat si o versiune mai rapida a programarii, titlul foloseste matematica si cateva forme de fizica sa amplifice sau sa degradeze defectiunile, cu toate ca intr-un mod foarte accesibil. Directorul de joc al lui Glitchspace, Karl Inglott, a vorbit despre dorinta de a introduce un meta concept pentru un joc action platformer.

Deocamdata, echipa lucreaza sa termine munca asupra acestui joc si planuiesc sa lanseze o versiune intreaga candva in viitor. Acestia au insa inca cateva idei care le-ar placea sa le vada implementate.

Jocul este momentan valabil in forma sa alpha pentru 6$ pe pagina oficiala a dezvoltatorilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *