jocurijocuri

Jocurile ne incanta de fiecare data si mai ales daca avem asa ceva pe telefon, este si mai grozav pentru timpul nostru liber si mai ales pentru momentele in care suntem intr-o sala de astepare sau chiar pe drum de la serviciu, intr-un mijloc de transport in comun. Aplicatiile de jocuri pentru telefon sunt emaipomenite si cuprind o gama larga de jocuri pentrut oata lumea, din toate domeniile.

  • Sonic Dash: Dinamica infinita care ruleaza nu este chiar atat de originala-multi oameni au jucat deja seriile Temple Run-insa incluziunea mascotei iconice a Sega in mediile de joc iconice adauga un alt nivel de distractie jocului. Sonic Ariciul alearga spre inainte si userii trec cu degetele pe ecran  pentru a-l face sa sara, sa se invarta si sa se intoarca spre stanga sau spre dreapta, castigand energie, puncte, adunand inele si colectionand diverse lucruri pe parcurs. Destructoid lauda foarte tare controalele foarte sensibile si estetica suprinzator de frumoasa. Poti face cumparaturi totusi pentru mai multe puncte, inele si alte locuri in care poti juca.
  • Angry Birds Star Wars: Jocul original Angry Birds l-a pus pe dezvoltatorul Rovio in ochii lumii intregi. Angry Birds Star Wars este una dintre cele mai grozave continuari ale versiunii originale. Necesita unele dintre cele mai avansate elemente fizice ale Angry Birds Space si le pune in universul legendar al Star Wars. Obiectivele de baza raman neschimbate: lanseaza pasarile cu o prastie pentru a dobori porcii rai. Un studiu despre Rovio a numit aceasta versiune drept titlul favorit al jocului Angry Birds pentru fani. Cumparaturi mai pot fi facute in cadrul aplicatiei pentru a debloca diferite nivele si cumpara puncte.
  • Jetpack Joyride: O varianta orizontala a  nesfarsitului joc, Jetpack Joyride il imbraca pe protagonistul Barry Steakfries cu o racheta zburatoare cu ajutorul careia poate levita pana in susul ecranului si poate si cobori inapoi in josul ecranului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *