Ne-am cam obisnuit cu iesirile lui Lady Gaga, asa ca am putea spune ca absolut nimic legat de celebra cantareata nu ar mai putea sa ne suprinda. Ei bine, vedeta a lansat un nou videoclip prin intermediul caruia isi exprima grija fata de fetele tinere violate in campusurile universitare din Statele Unite. Noua melodie a lui Lady Gaga poarta numele „Till It Happens to You” si ofera imagini despre lumea in care studentele sunt expuse in ziua de azi.

Videoclipul acestei piese noi lansate- premiera single-ului avand loc la data de 18 septembrie- este descris de imagini realiste dar dure, iar regizorul Catherine Hardwicke sustine ca acesta este un videoclip lipsit de orice inhibitii si de sensibilitate. Astfel, imaginile videoclipului surprind scene de agresiune sexuala si violuri care au loc dupa ce studentele sunt drogate cu acid gama-hidroxi-butiric sau GHB.

Cea care a scris versurile acestei melodii- Diane Warren- in colaborare cu Lady Gaga, sustine ca noua melodie este un fel de imn impotriva violurilor care au loc in randul fetelor tinere. Lady Gaga a declarat pentru Huffinton Post ca „nu imi doresc sa imbunatatesc situatia din aceste acte tragice”.

Potrivit presei internationale, noua piesa a lui Lady Gaga reprezinta tema principala a coloanei sonore a documentarului „Terenul de Vanatoare” (The Hunting Ground)- acesta fiind un documentar care abordeaza ideea violurilor din campusurile universitare din Statele Unite si care este subiect de studiu in mai multe institutii de invatamant superior din SUA.

Lady Gaga nesigura pe ea

Inca de cand a aparut pe scena publica, Lady Gaga socheaza prin aparitiile sale. Insa, ceea ce nu stiai este ca Gaga adopta infatisari din cele mai ciudate din cauza ca sufera de nesiguranta in propria persoana. Aceasta declara ca machiajul strident si perucile ciudate ii ascund durerea din suflet: „in momentul in care nu ma simt bine cu propria mea persoana, incerc sa creez un personaj nou”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *