librariamaranatha.ro

Scopul oricarui crestin este atingerea desavarsirii si practicarii unei vieti care sa fie cat mai aproape de invataturile biblice. Tocmai din acest motiv, dogmele si pildele renumite in religia crestina au cunoscut nenumarate interpretari si versiuni aduse si din afara.

In lumea crestina exista multe paradigme care nu au putut fi descifrate de fiecare crestin, intrucat unele invataturi care se gasesc in Scripturi se contrazic cu cerintele vietii moderne. In acest fel, omului ii apar tot mai multe piedici in atingerea obiectivului de a atinge desavarsirea. Personajele biblice nu par a mai fi repere valabile pentru unele persoane, intrucat se considera ca vietile de atunci au mult prea putin cu cele de acum.

Din pacate, aceasta este o conceptie gresita, pentru ca nevoile si ispitele pe care le are un crestin sunt aceleasi, doar ca pot prinde alte forme, ce ajung sa creeze uneori confuzie. In ajutorul celor care se simt usor deznadajduiti si debusolati din punct de vedere religios, un ajutor suplimentar vine din partea scrierilor si materialelor audio sau video de la Resurse Crestine, destinate practicarii unei vieti in armonie cu spiritul duhovnicesc.

Cum te ajuta lectura in apropierea de Dumnezeu?

Fiecare crestin stie ca Biblia este sursa tuturor invataturilor, iar fiecare actiune care este contrara dogmelor acesteia se va impotrivi, in primul rand, vointei lui Dumnezeu. Cu toate astea, nu de putine ori oamenii pot ajunge sa se simta prea mici in fata acestor invataturi si sa caute explicatii si intelegeri in alta parte.

Cartile scrise in scopul educarii crestinilor pentru a adopta o viata cat mai aproape de vointa Domnului au dobandit o importanta foarte mare in ultimii ani. Autorii vin cu noi perspective care sa ii faca pe credinciosi sa aiba mai multa incredere si sa gaseasca o cale mai usoara in lupta cu tentatiile lumii moderne.

Marturisirile unor crestini convinsi despre viata lor si cum au invins problemele care au aparut sau pur si simplu recomandarile venite din partea celor care au inteles mai bine cum trebuie sa traiesti pe acest pamant vin in sprijinul credinciosilor, oferindu-le o mai mare intarire a credintei si sfaturi care sa le faca viata mai usoara.

Cartile destinate acestui scop se gasesc scrise de diversi autori si sub diverse forme. Unele aprofundeaza subiecte mai delicate si mai intense care pot parea mai greu de inteles pentru unii, in timp ce altele prezinta un continut cat mai accesibil, astfel incat sa poata fi descoperite de fiecare cititor crestin. Din acest motiv, cele din urma sunt recomandate si copiilor, care cresc in familii crestine, iar parintii isi doresc sa ii apropie pe acestia cat mai mult de indemnurile bisericesti.

Adesea, oamenii din jurul nostru nu pot sa ne inteleaga toate trairile, iar nevoia noastra de a primi un sfat sau o invatatura devine tot mai simtitoare. In asemenea situatii, cartile duhovnicesti scrise pentru crestinii de astazi pot fi exact de ceea ce au nevoie unii dintre noi.

Viziteaza pagina online a Librariei Maranatha pentru a descoperi cartile cele mai interesante si care se apropie cel mai mult nevoilor tale, pentru a te simti mai bine si in armonie cu viata crestina.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *