locuri bantuitelocuri bantuite

Exista o serie de locuri bantuite din toata lumea care se presupune ca sunt bantuite si ca prin ele umbla prezente fantomatice care supra cu prezenta lor vizitatorii acelor locuri sau doar sunt observate cu usurinta de catre vecinii din acele locuri. Printre aceste locuri se numara si Castelul lui Dracula din Romania. Pentru asta suntem renumiti si noi.

Acest castel este foarte bogat in legende. Numele sau actual asa cum il stim noi, ca romani, este Castelul Bran si foarte multi romani l-au vizitat si il viziteaza inca de foarte multe ori. Acest castel este una din multele proprietati ale celebrului, mai ales in Romania, Vlad Tepes, un principe roman cunoscut pentru viceleniile dar si pentru cruzimea sa. Vlad Tepes, asa cum a adevenit cunoscut, a tras in teapa mii de inamici si dusmani cu ajutorul tepuselor in varful carora le punea capul sau ii tragea in teapa cu totul, lasandu-i incet sa moara in chinuri.

Castelul Bran a gazduit de asemenea o serie de inchisori in subsolurile sale, in care Vlad Tepes a torturat in mod repetat chiar si pe mai multi dintre dusmanii sai. De fapt, istoria sa sangeroasa l-a inspirat pe Bram Soker sa scrie romanul sau, Dracula.

Principalul personaj al romanului  este inspirat chiar de catrecontele Vlad insusi, insa Stoker a luat legenda originala si a transformat-o intr-o legenda cu vampiri, una care inca rezoneaza foarte mult in intreaga lume. Combinand legenda originala cu cea literara, Castelul Bran  a devenit cunoscut pu r si simplu drept „Castelul lui Dracula” si este un punct foarte important turistic in zona Transilvaniei, in Romania.

Poate ca ecourile ale atat de multa violenta comisa inauntru si in exteriorulcastelului a creat o asemenea atmosfera in jurul fortaretei, insa cu siguranta este ceva mult mai freaky si bizar in cadrul castelului si lumea simte acest lucru. Multi vizitatori vin aici cu credinta ca Vlad Tepes ar putea inca sta ascuns in castelul sau, pandind din vreo nisa ascunsa.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *