Manila
Manila

Ai vreo calatorie planificata catre Philippine in curand? Daca da, vizitarea orasului capitala Manila ar trebui sa fie pe itinerariul tau. Acest oras este plin de istorie, cultura si oamnei din Philippine. In zilele de azi, Manila s-a dezvoltat si a devenit o destinatie extraordinara atat pentru localnici, cat si pentru turisti. Uite aici ce atractii turistice poti vizita in timp ce te vei afla aici.

Seafoof Dampa

Daca esti un pasionat al fructelor de mare, Seafood Dampa din Manila este un loc pe care nu vei dori sa-l ratezi. Aceasta mare piata permite izitatorilor sa cumpere cele mai proaspete fructe de mare. Apoi, iti poti duce achizitia la restaurantul de langa pentru a ti-o transforma intr-o mancare delicioasa. Unele dintre cele mai atractive si mai gustate feluri de mancare includ crevetii prajiti, pestele cu ghimbir si crabul cu chili.

Greenbelt Chapel

Situata in mijlocul complexlui de shopping de lux Greenbelt 3, Greenbelt Chapel este biserica e tip dom proeminenta. Aceasta bijuterie arhitecturala este situata exact ca o piatra pretioasa in centrul celei mai ingrijite zone si ofera mese de trei ori pe zi pentru vizitatori.

Insula  Corregidor

Poate ca Insula Corregidor poate fi la o distanta de o ora jumatate cu feribotul de  oras, este inca una dintre cele mai atractive si notabile atractii turistice din si din jurul Manilei. Localizata in golful Manila. aceasta insula ofera privelisti foarte spectaculoase si este plina de caracteristici variate, printre care si monumetele istorice si ruinele stravechi. Memorialul Raboiului Pacific si Memorialul Eroilor Filipino sunt localizate ambele pe aceasta insula.

Muzeul San Agustin

San Agustin este o biserica localizata in centrul orasului fortareata Intramuros din Manila. In trecut manastire, acest muzeu consta in doua etaje care sunt conectate pintr-o mare casa a scarilor. Diferitele holuri si camere afiseaza statui religioase, picturi de tot felul, ornamente, altare si vestminte liturgice. Acest muzeu este o comoara artistica ce lucreaza in favoarea ilustrarii culrurii si istoriei filipineze.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *