Machiaj CleopatraMachiaj Cleopatra

Cleopatra este o regina a frumusetii cunoscuta in toata lumea, machiajul ei fiind emblematic. Pentru a reusi sa obtii un look asemenator ei, iata care sunt pasii necesari:

In primul rand, trebuie sa-ti corectezi sprancenele, pensand firele rebele si tunde in locurile in care este nevoie. Apoi, hidrateaza-ti fata.

Pune-ti fondul de ten in palme (acesta este un detaliu important pentru incalzirea texturii) si intinde-l bine pe fata. Ofera-ti un efect mat ajutandu-te de un strat fin de pudra translucida. Foloseste iluminatorul sub arcada si in colturile interne ale ochilor. Specialistii sugereaza ca daca ai o barbie prea ingusta si nu stii cum sa corectezi acest lucru, solutia este simpla: foloseste iluminatorul. Acest produs creeaza o iluzie optica de marire care, in cele mai multe cazuri, ajuta foarte mult. In continuare, piapta-ti sprancenele si selecteaza un fard in nuanta naturala si cu o textura cremoasa, cu care sa le poti contura fara prea mare greutate.

Foloseste un tus lichid sau cremos (ai agrija ca peria sa-ti urureze aplicarea) pentru machiajul ochilor. Trebuie sa utilizezi corect tusul: incepe de la coltul intern la ochilor, mergand catre cel extern, obtinand astfel o linie pe cat de groasa iti doresti tu. Desigur, poti sa adaugi si o alunita, daca vrei, insa nu este recomandat sa te folosesti de acest lucru foarte des, mai ales daca nu este o caracteristica naturala. In continuare, defineste-ti ochii si invaluie-ti genele intr-un strat generos de mascara.

Ultimele detalii sunt reprezentate de pometi si buze, aceasta fiind tusa finala. Din nou, foloseste iluminatorul, care poate inlocui fardul de obraz, aplicandu-l pe varful pometilor. Este recomandat sa alegi un gloss roz, foarte luminos, insistand pe centrul buzelor, oferindu-le volum. Ca tusa finala, aplica acelasi gloss de buze cate putin si pe arcada, deoarece textura acestuia va lumina zona ochilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *