Oja semipermanenta este deja favorita femeilor moderne. Un soi de hibrid intre oja clasica si gel, aceasta imbina calitati care duc la o manichiura mai rezistenta, iar tehnica de aplicare nu este atat de grea.

Este adevarat ca in acest caz nu este atat de simplu si rapid precum aplicarea de oja clasica. Cel putin intervin costuri ce tin de lampa cu UV, pentru ca oja semipermanenta are nevoie de polimerizare. De asemenea, costurile ojelor de acest gen sunt mai ridicate decat clasica varianta. Totusi, merita.

Rezista cu succes pana la 3 saptamani si nu se ciobeste, nu sare, ramane practic uniforma si impecabila. Trebuie spus si ca oja semipermanenta nu afecteaza unghiile. In primul rand, pentru aplicarea nu este directa pe suprafata unghiei si in al doilea rand pentru ca nu este un produs agresiv cu unghiile.

Manichiura versatila

Daca te-ai plictisit de culoare, o poti schimba destul de usor. Pentru a indeparta oja semipermanenta ai nevoie de un remover, solutie speciala. Poti aplica ulterior alta culoare. Ca masura de urgenta, poti aplica direct peste aceasta o oja clasica.

Cert este ca manichiura cu oja semipermanenta este una versatila. Poate fi varianta optima oricand, fie ca vorbim de pregatirile pentru un eveniment sau de manichiura ingrijita de zi cu zi.

Oje semipermanente de la Nolia Shop

Din fericire pentru doritoare, la ora actuala produsele ca cele folosite in saloane sunt disponibile spre a fi comandate de catre oricine. Asadar, nu trebuie sa comanzi neaparat cantitate. Asta se intampla la Nolia Shop, unde gama de produse profesionale este atent selectata – vorbim despre calitate germana si despre faptul ca produsele sunt testate, astfel ca doritoarele stiu din experienta unui specialist ce vascozitate are un produs, cat de usor se poate lucra cu el, nivel de acoperire etc.

La capitolul oje semipermanente nu duci lipsa de optiuni. Vei gasi aici culori glitter, termo, opace, magnetice de asemenea si la fiecare categorie de acest gen o varietate de culori. Asadar, ai cu ce experimenta.

Ce trebuie sa stii: vei aplica o baza, ulterior doua straturi de oja, subtiri si la final un strat top pentru stralucire, sigilare si extra rezistenta. Este nevoie de polimerizare, de cateva minute, dar la fiecare tip de astfel de oja vei gasi si indicatiile necesare despre acest lucru si nu numai. Ai si galerie foto ca reper despre cum ar trebui sa fie rezultatul final.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *