Barbat in patBarbat in pat

Da, prieteni, sunt cateva afectiuni care pot fi vindecate, la propriu, doar la o miscare a mainii. Ai putea sa spui ca ai solutia in mana. As putea sa mai gasesc expresii cu dublu inteles, dar sa trecem la actiune.

Stiu ca majoritatea cititorilor nu sunt foarte familiari cu acest concept, al masturbarii, dar, in principiu, este acel lucru pe care il faci ca sa obtii un orgasm, fiind drogul miraculos pe care-l cautai. De exemplu, stiti vechea gluma conform careia barbatii adorm dupa sex? Fapt stiintific, draga! In momentul orgamsului, creierul tau elimina o serie de elemente chimice, majoritatea dintre el chiar facandu-te somnoros. Unul dintre ele este oxitocina, care are ca efect crearea de legaturi intre oameni, deci, daca esti unul dintre acei oameni care chiar adorm dupa, probabil ca inseamna ca iti place foarte mult acea persoana. Dar, ideea este ca, da, masturbarea este un tratament natural pentru somn.

Dar faptul ca este cea mai grozava pastila de somn din lume nu este singurul lucru magic pe care orgasmele le ofera. Pentru ca universul nu este mereu un loc teribil, orgasmele pot sa vindece durerile de cap si migrenele, pana la punctul in care chiar le pot vindeca de tot. Daca scuza „Am o durere de cap” exista si in afara cuplurilor din serialele de comedie, iata-va si raspunsul pentru vindecare.

Cat despre nasul tua mereu infundat, ai ghici – nu trebuie sa cauti mai departe vindecarea. Exista doar o problema – trebuie sa fii barbat (din pacate, stiinta inca nu a confirmat eficacitatea acestui truc si pentru femei, deoarece pare sa necesite ejacularea fizica). In timpul orgasmului unui barbat, vasele de sange din tot corpul se strang, inclusiv cele din nas. Acest spasm cardiovascular din tot corpul ar trebui sa fie de ajuns pentru a-ti elibera caile nazale blocate.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *