Pictual

Pictual este o aplicatie de iPhone care permite utilizatorilor sa-si transforme cuvintele in imagini, toate bazate pe sentimentele declaratiilor lor. Daca scrii cateva cuvinte in aplicatie, aceasta iti va produce sute de template-uri, cele mai relevante ce includ referinte dupa cuvintele scrise de tine.

Distributia de fotografii si aplicatii de mesaje sunt in voga, dar un singur lucru din aceste aplicatii de distribuire a fotografiilor lipseste, puterea de editare a regelui tuturor fotografiilor : Adobe Photoshop. Echipa de la Pictual incearca sa realizeze editarea fotografiilor la fel de simpla ca si distribuirea lor, dar cu uneltele cele mai bune profesionale, cum este Photoshop.

Fondtaorul, Chintan Intwala, ce a lucrat inainte la Adobe Photoshop, ca Pictual este intr-o misiune pentru democratizarea creativitatii in design-ul grafic furnizand unelte de creativitate simple si usor de folosit pentru a scoate creativitatea latenta din toti. Pictual a fost nascut dintr-o observatie a uneltelor de creativitate moderne, cum este Photoshop, ca beneficiu pentru un segment mic din populatie. Acesta a adaugat ca Pictual vrea sa le ofere clientilor acces la design de inalta calitate, unelte si experiente pentru a-si dezlantui geniul creativ.

Aplicatia are 3 functionalitati cheie :

  1. Exprimare : Scrieti ceea ce simtiti sa spuneti si Pictual va gasi graficele pe care doriti sa le puneti in mesaje.
  2. Incarcati : Faceti o fotografie, deschide-ti una din telefonul tau, sau gasiti una deja postata in canalele de retele sociale, precum Facebook sau Instagram si derulati prin grafice si templat-uri tipografice pentru a gasi imaginea.
  3. Navigati : Navigati prin cele mai de trend templateuri de pe Pictual si personalizeaza-ti propriile cuvinte.

Caracteristica „Express” a aplicatiei este cea mai impresionanta tehnic din toate cele 3 functionalitati, in timp ce incorporeaza analiza sentimentelor pentru a determina starea de spririt sau emotiile din spatele cuvintelor unui utilizatorilor, pentru a avea abilitatea de a recomanda cele mai bune template-uri.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *