eliberare nervi

Opteaza pentru ceaiul de musetel. Ia o pauza din stresul si din nervii pe care ii simti si bea o ceasca buna si relaxanta de ceai de musetel sau de ceai de menta. Evita sa bei cafea sau ceai verde sau negru atunci cand esti deja nervos. Acele bauturi te pot face sa devii mult mai nervos si nu te vor ajuta sa te relaxezi.

Ceaiul de musetel a fost utilizat inca de mii de ani pentru a calma nervi si pentru a imbunatati somnul. Ne poate ajuta de asemenea  sa ne reducem duerile de stomac si anxietatea pe care o putem resimti. Ceaiul de menta poate ajuta de asemenea la relaxarea si eliberarea tensiunii din muschi.

Dormi mai mult sau trage un pui de somn. Daca te simti coplesit si nu iti poti controla mania, bea-ti ceasca de ceai de musetel si trage un pui de somn. Cateodata este crucial sa ii permiti trupului tau si mintii tale sa se relaxeze. Un somn de 15-20 de minute iti poate oferi o privire mai de ansamblu asupra problemelor. Este mult mai usor sa iti rezolvi problemele atunci cand ai mintea libera si cand esti calm.

Asterne pe hartie ceea ce te deranjeaza. Asternandu-ti pe hartie problemele si emotiile poate fi o modalitate foarte sanatoasa de a-ti potoli mania. Te poate ajuta sa te eliberezi de probleme si de griji in timp ce poti gasi mai cu usutinta solutia pentru problemele tale. Scrisul te poate ajuta intotdeauna sa te eliberezi de griji si se crede ca este un instrument puternic care poate ajuta multi oameni sa duca o viata mai buna.

Data viitoare cand vei mai fi nervos, ia o foaie de hartie si un pix si scrie tot ceea ce te deranjeaza. Daca iti urasti seful, insa nu vrei sa iti dai demisia, nu ii poti spune tot ceea ce gandesti, insa a sscrie asta undeva te poate ajuta in aceasta situatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *