Vaci
Vaci

Misterul

Au existat nenumarate cazuri de vaci mutilate – mai exact, vaci ucise in mod inexplicabil, prezentand urme de rani care pareau sa fie precise din punct de vedere chirurgical. Trupurile lor au fost despicate, iar organele lor din interior, scoase. Ochii, limbile sau organele genitale puteau si ele sa lipseasca. Dar elementul cel mai misterior, si cel care a pornit tot felul de idei in capul oamenilor, este faptul ca trupurile lor au fost mereu secate de sange, in mod misterior.

Clar, este vorba despre vampiri aici. Sau fiinte de pe alte planete ne studiaza vacile. Poate culturile satanice fac sacrificii pentru ritualurile lor. Sau poate este vorba de monstrul El Chupacabra care se hraneste cu animalele de la ferma. Ceva se intampla!

Solutia

In anii 1970, ATF-ul si pana si FBI-ul au inceput sa investigheze cazurile de mutilari ale vacilor. Rezultatul? Nu au gasit nimic altceva decat cauze naturale. Cum se poate, insa, tinand cont de organele lipsa? In multe cazuri, animale ca vulpea si sorecarul trec prin zona cadavrul descompus si iau o gura sau doua – ca urmare, dispare organul. Ranile care par chirurgicale apar din cauza insectelor care mananca marginile ranilor. Insectelor le plac mancarurile moi pentru ca nu au dinti, preferand partile moi ale animalelor: ochii, limba etc. Daca animalul sta putin timp in soare, se va umfla si exploda, adesea lasand in urma rani care par chirurgicale. Apoi apar viermii care mananca tot. Acestia vor manca organele si vor bea sangele animalelor.

Pentru a dovedi, in 1979 un serif din Arkansas a primit mai multe plangeri legat de aceasta tema. Pentru a le dovedi oamenilor, a luat o vaca moartea, a lasat-o pe un camp si a filmat-o timp de 48 de ore. Dupa ce elementele si diferitele creaturi si-au facut treaba, vaca filmata nu era cu nimic diferita fata de oricare alt animal care fusese „mutilat”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *