Monstrul Loch Ness

Se spune ca monstrul este un animal, ce este categorisit sub categoria cryptid. Acest lucru inseamna o proba insuficienta este prezenta pentru a-si demonstra existenta. Acest lucru inseamna ca nu sunt suficiente pentru a-i demonstra existenta. Aceste creaturi sunt clasificate sub ramura de Cryptozoologie.

Potrivit catorva rapoarte, bestia are corpul in forma de sarpe, cu o coada distincta si un cap alungit. Lungimea sa este de probabil mai mult de 50 de picioare si are cel putin doua cocoase pe portiunea sa de spate.

Intr-un an, in medie, mai mult de 20 de oameni au vazut bestia in Scotia. In cea de-a 2-a jumatate a secolului 20, animalul a fost numit Nessiteras rhombopteryx de comunitatea stiintifica.

In 1933, dupa un hiat de multi ani, monstrul din Loch Ness a fost vazut de Alex Bailliff. Curand, alte rapoarte cum ca monstrul a fost vazut au crescut, si primele probabil fotografii au fost surprinse de Hugh Gray in acelasi an.

O barca de pescuit, numita Rival III a sustinut ca au luat contact cu animalul prin intermediul tehnologiei  SONAR, in 1954. Dupa ce a calatorit pe distanta scurta, contactul a fost pierdut, si nu s-a mai putut vedea, o concluzie potrivita nu a putut fi luata din acest incident.

Aproximativ 100 de participanti ai unui triatlon ce a fost organizat in Scotia in anul 2005 a primit asigurare impotriva posibilelor atacuri de la acest monstru. Asigurarea s-a raportat la aproximativ 1 milion de lire.

Adancimea si lungimea lacului in care se presupune ca isi face veacul creatura este de aproximativ 750 de picioare si 20 de mile.

Indiferent daca este o fictiune sau ceva real, monstrul din Loch Ness este cu siguranta cel mai publicizat mister realizat vreodata. Am putea sa nu stim niciodata raspunsul, dar daca exista cu adevarat, atunci o multime de raspunsuri pot fi oferite la nenumarate intrebari puse de noi.

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *