Categorii
Blog

Monstrul din Loch Ness

Se spune ca monstrul este un animal, ce este categorisit sub categoria cryptid. Acest lucru inseamna o proba insuficienta este prezenta pentru a-si demonstra existenta. Acest lucru inseamna ca nu sunt suficiente pentru a-i demonstra existenta. Aceste creaturi sunt clasificate sub ramura de Cryptozoologie.

Potrivit catorva rapoarte, bestia are corpul in forma de sarpe, cu o coada distincta si un cap alungit. Lungimea sa este de probabil mai mult de 50 de picioare si are cel putin doua cocoase pe portiunea sa de spate.

Intr-un an, in medie, mai mult de 20 de oameni au vazut bestia in Scotia. In cea de-a 2-a jumatate a secolului 20, animalul a fost numit Nessiteras rhombopteryx de comunitatea stiintifica.

In 1933, dupa un hiat de multi ani, monstrul din Loch Ness a fost vazut de Alex Bailliff. Curand, alte rapoarte cum ca monstrul a fost vazut au crescut, si primele probabil fotografii au fost surprinse de Hugh Gray in acelasi an.

O barca de pescuit, numita Rival III a sustinut ca au luat contact cu animalul prin intermediul tehnologiei  SONAR, in 1954. Dupa ce a calatorit pe distanta scurta, contactul a fost pierdut, si nu s-a mai putut vedea, o concluzie potrivita nu a putut fi luata din acest incident.

Aproximativ 100 de participanti ai unui triatlon ce a fost organizat in Scotia in anul 2005 a primit asigurare impotriva posibilelor atacuri de la acest monstru. Asigurarea s-a raportat la aproximativ 1 milion de lire.

Adancimea si lungimea lacului in care se presupune ca isi face veacul creatura este de aproximativ 750 de picioare si 20 de mile.

Indiferent daca este o fictiune sau ceva real, monstrul din Loch Ness este cu siguranta cel mai publicizat mister realizat vreodata. Am putea sa nu stim niciodata raspunsul, dar daca exista cu adevarat, atunci o multime de raspunsuri pot fi oferite la nenumarate intrebari puse de noi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *