Pentru ca se poate, pentru ca marcheaza era moderna operatiile estetice au devenit parte din viata noastra. Cabinetele medicilor esteticieni sunt din ce in ce mai aglomerate de vreme ce femeile si-au gasit acum un aliat in ceea ce priveste posibilitatea de a deveni mai tinere, mai frumoase. Insa ajungem si in acest domeniu sa ne dam seama ca se merge prea departe. Ori daca asta era o modalitate de a face bine acum a ajuns pur si simplu o unealta.

In randul celor mai ciudate operatii estetice am putea numi multe. Caci unii spre exemplu sunt superstitiosi si considera ca liniile din palma ar putea prevesti anumite necazuri. Dar si asta se rezolva, cu doar o mica operatie de cateva minute. Astfel se crede ca se impiedica destinul necrutator. Si din acelasi sir sunt si alte operatii care sa surprinda. Spre exemplu cum ar suna sa iti doresti o operatie pentru schimbarea culorii irisului? Caci este cu mult mai interesant sa fii o bruneta mulatra cu ochi verzi decat negri sau caprui? Asta se regaseste frecvent deci ai fi un caz unic. Pentru ca lentilele de contact nu mai sunt la moda, pentru ca se doreste un efect permanent, pentru ca o astfel de imagine este ceea ce unii au visat si este aproape ireal faptul ca este posibil sa iti alegi cum sa arati, sa combati ceea ce mama natura ti-a dat.

Sau, cum suna transplantul de barba? Caci unii barbati nu au barba insa in loc sa aprecieze faptul ca nu trebuie sa se agite prea mult cu ceea ce inseamna barbieritul acestia isi doresc exact opusul. Pentru ca parul inseamna virilitate, pentru ca astfel se simt mult mai barbati. Este exact paradoxul vietii: ceea ce nu ai sa fie ceea ce itu doresti. Cu disperare!

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *