nume reale vedetenume reale vedete

Multe vedete din lumea show-bizzului american si international in general nu sunt atat de reale pe cat am crede. Prin reale ma refer la numele lor care parca suna prea bine. Este adevarat ca dupa acest nume le cunoastem, insa nu acesta a fost primul lor nume de botez. In cele ce urmeaza, va vom dezvalui adevaratele nume ale starurilor de la Hollywood, nume schimbate fie pentru ca erau prea ciudate, fie prea lungi, fie prea greu de pronuntat.

Freddie Mercury

Compozitorul si cantaretul piesei arhicunoscute „We will rock you” nu are origine britanica. Acesta este din India si provine din cultura Farsi. Numele sau real era Farouk Bulsara, dupa orasul sau natal Bulsar din statul indian Gujarat. Freddie a crescut in Mumbai. Interesat de muzica inca din copilarie, acesta si-a luat numele de Freddie pentru ca suna mai a rockstar. Abia dupa ce a infiintat fromatia Queen in anul 1970 a decis sa isi schimbe si numele de familie de asemenea.

Cary Grant

Cary Grant este un nume suav care pare sa se potriveasca perfect unui star de la Hollywood. Actorul nu a considerat ca numele sau real, Archibald Alexander Leach, este prea la moda si nici nu suna prea bine.

Elton John

Cantaretul piesei „Sacrifice” a fost nascut sub numele de Reginald Kenneth Dwight. Acesta a ales sa-si schimbe numele in ceva mult mai scurt si mai bun pentru publicitate. Elton John vine de la mixul de nume Elton Dean si Long John Baldry -doi saxofonisti pe care ii admira.

Jamie Foxx

Numele de Foxx suna de la sine cunoscut drept un nume pentru scena. Nascut Eric Marlon Bishop, comedianul si-a ales prenumele neutru din punct de vedere al genului, Jamie, pentru ca a crezut ca un nume ce suna mai mult a femeie i-ar fi mai de ajutor in cariera sa de comedian. Numele de Foxx a fost ales de actor drept omagiu pentru comedianul Redd Foxx, pe care l-a admirat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *