Uitam sa spunem „multumesc” si „te rog frumos”. Exact ca la gradinita in randul oamenilor mari ar trebui sa existe o aducere aminte despre ceea ce reprezinta greul, viata si atitudinea. Caci mereu preocupati cu probleme chiar daca nu este o intentie devenim ignoranti. O campanie umanitara incepe sa dea roade totusi si sa aduca totodata acel semnal de trezire pentru cei care au uitat sa ajute.

De data aceasta in vizorul ONG-urilor se afla familiile nevoiase care au nevoie si de articole de imbracaminte. Cum eset destul de greu de colectat, de sortat si tot asa ideea a venit cu un practic al situatiei si pentru cei care vor dona. Numeroase containere au fost plasate in orase acolo unde se asteapta ca cei care au haine mai vechi, pe care nu le doresc a le mai purta, cei care oricum se gandeau sa arunce anumtie articole sau pur si simplu cei care doresc sa doneze pot face asta foarte usor. Fara sa se gandeasca unde anume sa le lase, fara sa faca o selectie intre cauze. Familiile care sunt in situatia de nevoie apreciaza mai mult decat credem o haina in plus. Caci nu numai nevoia dar faptul in sine de a vedea ca cineva se preocupa de ei, de a vedea un sprijin uman este o noua speranta la mai bine.

Aceasta metoda scoate la iveala si ideea ca oamenii trebuiesc educati. Sub o forma sau alta insa a arunca ceea ce altul ar munci triplu doar ca sa isi poata permite un anumit lucru este ceea ce se incearca a scoate in evidenta. Concluzia este insa una imbucuratoare caci acest proiect este un succes, containerele sunt umplute saptamanal uneori ceea ce denota ca pana la urma se necesita doar un mic impuls pentru a vedea viata cu alti ochi, caci poate o comparatie este cea care sa te faca sa te simti norocos si in egala masura putincios in a ajute acolo unde soarta nu a fost la fel de blanda.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *