Titlul exclusiv Playstation al celor de la Team ICO, The Last Guardian, care este in dezvoltare de vreo 8 ani, este inca in lucru la Sony, potrivit lui Scott Rohde, unul din oamenii din conducerea echipei Sony.

Intr-o conversatie cu IGN, Rohde spune ca daca vrea sa creeze jocuri grozave, trebuie sa le termine. Si vor sa vada de ce e publicul atat de interesat de un joc specific, asta facandu-i sa vrea sa termine jocul, insa in acelasi timp vor sa-l faca grozav, ei nu pot sa lanseze pe piata un joc care nu il considera grozav.

Rohde a mai sustinut de asemeni ca nu va anunta platforma pe care vine jocul, cine este implicat si cine lucreaza la el, insa a spus ca este in productie la Worldwide Studios. De asemeni acesta a spus ca iubeste faptul ca oamenii inca sunt interesati de joc si este onorat.

Jocul exclusiv pentru Playstation 3 de la Team ICO a fost dezvaluit pentru prima data la E3 2009. In Martie 2011, am vazut cum functioneaza jocul pentru prima data, insa o luna mai tarziu a vazut multe amanari. In anul 2012 Shuhei Yoshida a spus ca jocul este in productie, dar mai tarziu anul acela in Iunie, s-a spus ca jocul era intr-o lacuna.

Intre timp, studioul japonez al celor de la Sony a prioritizat Knack and Puppeteer peste The Last Guardian, in timp ce Sony a spus in septembrie ca asteapta sa reintroduca jocul. Ultima data cand am auzit despre acest joc, Fumito Ueda a spus el insasi ca-i pare rau pentru ciclu de dezvoltare a  jocului The Last Guardian. Team ICO a scos ultima data un joc in anul 2005, cand Shadow of the Colossus a aparut pentru platforma Playstation 2 si nu au mai scos vreun produs in timpul ciclului de viata al consolei Playstation 3.

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *