Categorii
Stiri

Oamenii sunt inca interesati despre The Last Guardian

Titlul exclusiv Playstation al celor de la Team ICO, The Last Guardian, care este in dezvoltare de vreo 8 ani, este inca in lucru la Sony, potrivit lui Scott Rohde, unul din oamenii din conducerea echipei Sony.

Intr-o conversatie cu IGN, Rohde spune ca daca vrea sa creeze jocuri grozave, trebuie sa le termine. Si vor sa vada de ce e publicul atat de interesat de un joc specific, asta facandu-i sa vrea sa termine jocul, insa in acelasi timp vor sa-l faca grozav, ei nu pot sa lanseze pe piata un joc care nu il considera grozav.

Rohde a mai sustinut de asemeni ca nu va anunta platforma pe care vine jocul, cine este implicat si cine lucreaza la el, insa a spus ca este in productie la Worldwide Studios. De asemeni acesta a spus ca iubeste faptul ca oamenii inca sunt interesati de joc si este onorat.

Jocul exclusiv pentru Playstation 3 de la Team ICO a fost dezvaluit pentru prima data la E3 2009. In Martie 2011, am vazut cum functioneaza jocul pentru prima data, insa o luna mai tarziu a vazut multe amanari. In anul 2012 Shuhei Yoshida a spus ca jocul este in productie, dar mai tarziu anul acela in Iunie, s-a spus ca jocul era intr-o lacuna.

Intre timp, studioul japonez al celor de la Sony a prioritizat Knack and Puppeteer peste The Last Guardian, in timp ce Sony a spus in septembrie ca asteapta sa reintroduca jocul. Ultima data cand am auzit despre acest joc, Fumito Ueda a spus el insasi ca-i pare rau pentru ciclu de dezvoltare a  jocului The Last Guardian. Team ICO a scos ultima data un joc in anul 2005, cand Shadow of the Colossus a aparut pentru platforma Playstation 2 si nu au mai scos vreun produs in timpul ciclului de viata al consolei Playstation 3.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *