Se spune ca nimeni nu este perfect si a gresi este practic in natura umana. Insa cu gandul ca suntem responsabili pentru propria viata, ca o viata avem si pretuirea fata de aceasta este direct corelata cu modul in care actionam si avem grija de noi obiceiuri proaste precum fumatul sau bautura sunt trecute in lista neagra. O data ce te capteaza este mai greu sa poti sa redevii acel om sanatos ce ai fost candva. Devine o obsesie, o dependenta care practic inlocuieste ceea ce starea de sanatate insemna cu o stare precara. Si daca nu pe moment atunci pe termen lung.

Cum te poti lasa de fumat sau de bautura? Sunt atat de multe metode insa pentru fiecare in parte va conta determinarea si mai mult decat atat seriozitatea cu care se va trata situatia. Daca multe alte metode nu au adus roade poate ca o aplicatie inteligenta o va face. Asta pentru ca aplicatia Drop A Glass Size este cea care iti dezvaluie cum vei arata in timp in functie de cantitatea de alcool pe care o consumi. Efectele sunt vizibile si exemplificate in acest caz la exterior caci nu numai organismul este afectat ci intreg aspectul.

De la riduri la o accentuare de inestetic al pielii, al tenului practic este o imbatranire precoce care nu face altceva decat sa te faca sa pierzi ceea ce starea de sanatare insemna si sa iti aduca in prim plan o imagine trista. Desi unii nu ar fi atat de convinsi ca o astfel de aplicatie poate sa dezvaluie total sau prea real modul in care vei arata peste ani ca si efecte devastatoare ale consumului de alcool este o prima imagine care sa te trezeasca la realitate. Si pe acelasi sistem exista aplicatii care sa iti arate cum vei arata ca si efect al fumatului indelungat. Cel putin de speriat!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *