regim regno-vegan
regim regno-vegan

In ultimii ani din ce in ce mai multe persoane renunta la consumul de carne, la consumul de mese copioase, daunatoare sanatatii si se fac adeptii meniurilor vegetariene, care se spune ca sunt mult mai sanatoase reusind sa prelungeasca viata oricui urmeaza acest mod de viata.

Persoanele care consuma mai multe fructe si legume in stare cruda sau fiarta au o durata de viata mai mare decat cele care consuma alimente de tip fast-food, imbibate de prajeli si carne. Secretul vegetarienilor consta in multiplele mese pe zi in cantitati mici, aisgurandu-le aportul caloric necesar organismului. De cele mai multe ori, dietele vegetariene au un risc diminuat de contactare al bolilor cronice, ale diabetului zaharat sau boli ale metebolismului.

Obiceiuri ale vegetarienilor

Nutritionistii spun ca persoanele care adopta un stil regno-vegan sau vegetarian se bucura de mai multe avantaje ale calitatii vietii, precum scaderea kilogramelor, tonus muscular mai ferm, rezistenta psihica, ritm activ al vietii. Vegetarienii merg pe principii de viata simple si sigure, printre care: pun legumele si fructele pe primul loc, astfel incat putem oricand sa gatim o mancare deliciosa din legume care nu necesita nici macar un gram de carne sau de ulei. Un alt principiu al vegetarienilor implica inlocuirea grasimilor vegetale cu cele animale, care au ca rezultat reducerea inflamatiilor din corp si prevenirea diferitelor boli.

Consumul de alimente leguminoase precum fasole, mazare, linte, naut, soia asigura un nivel nutritiv alimentar bogat in fibre si proteine, care te vor ajuta sa scapi de grasimile din zona abdomenului, iti regleaza apetitul si iti imbunataesc digestia. De asemenea consumul acestora saptamanal iti scad riscul de diabet si al bolilor de inima, simtindu-te din ce in ce mai bine, chiar mai tanar si mai energic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *