Ti s-a intamplat de atatea ori incat ai impresia ca oricat te-ai stradui tot vei intarzia. Se intampla tuturor la un moment dat cand sfertul academic este scuzat. Si desi se spune ca este elegant pentru o doamna sa intarzie cateva minute intarzierea poate fi acum categorizata ca fiind o boala cronica.

Primul caz de acest gen este al unui barbat din Scotia, Dunbar. Trecut de prima tinerete acesta spune ca a avut de peirdut in viata din cauza imposibiltiatii de a tine pasul cu un program bine stabilit. Locurile de munca au fost afectate in primul rand insa si in plan personal oamenii gasesc cu greu puterea de a-l intelege pentru obiceiul iritant de a intarzia. Cand totul era deja de natura sa puna semne de intrebare de ce nu gaseste spre exemplu motivarea de a ajunge la timp la o intalnire acesta a apelat la medici pentru studii amanuntite.

Nu mica a fost mirarea cand diganosticul s-a rezumat la o afectiune cronica. Se pare ca a intarzia este rezultatul unei afectiuni ce afecteaza o parte a creierului. Mai mult decat atat acesta a fost diagnosticat si cu ADHD, deficitul de atentie. Se pare ca nu se poate concentra in modul in care ni se pare firesc sa o facem pentru a-si stabili ca ora de intalnire sa fie cea fixa, pentru ca efortul de a fi gata pana la un punct sa respecte nevoia de a fi la locul stabilit.

Frustrant este ca acesta pierde din prieteni si locuri de munca pentru simplu fapt ca sufera de o boala. Sau este o refugiere acolo unde caracterul sau da de gandit? Cert este ca medicii au pus acest diagnostic ce ii permite sa se justifie; culmea este ca pana si la programarea cu medicul evident a intarziat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *