Daca oamenii ar fi asa de rai pe cat spunem ca sunt, civilizatia nu ar putea exista. Deci, in timp ce ziarele sunt pline de furturi, violuri si omoruri zilnice, noi, oamenii de rand, facem putine sacrificii pentru fiecare dintre cei alaturi noua si lasam insultele sa treaca pe langa noi, simtidu-ne totodata prost cand ne comportam ca niste idioti. Odata ce greva sau manifestatia este gata, politistii, cat si cei care au iesit in strada, vor sta impreuna la o masa dintr-un restaurant ieftin, imbarcandu-se in discutii amicale.

Chiar daca in trecut eram dezamagit de omenire, pe parcurs ce am inceput sa citesc diferite articole despre oameni buni si actiunile acestora, am inceput sa-mi recapat din nou increderea in omenire. Deoarece nu posta in acest articol un asemenea volum mare de „povestioare” despre ce lucruri bune au mai facut oamenii, va recomand voua sa cautati pe internet asemenea articole, fiindca crede-ti-ma, va vor transforma si pe voi in oameni mai buni. Pe langa asta, sincer sa fiu, am uitat majoritatea lucrurilor pe care le-am citit despre bunatate, de aceea ar trebui sa recitesc acele articole interesante. O sa va povestesc una dintre cele mai interesante intamplari pe care le-am citit mai demult intr-un articol.

Probabil ati auzit de atacul terorist de anul trecut din Egipt in care au fost ucisi 21 de crestini de catre un grup de musulmani radicali. Va dati seama ca frica a inceput imediat sa-i cuprinda pe toti crestinii din Egipt, creandu-se astfel o stare de agitatie si teama din partea crestinilor din intreg statul arab. Asadar, nu este greu de inchipuit ce frica au simtit acestia cand a venit Ajunul Craciunului si au trebuit toti sa-si parareasca caminele pentru a merge la biserica. Supriza lor a fost nemaipomenit de mare insa, atunci cand au intalnit un grup de musulmani care au venit sa le dea un mesaj inedit crestinilor: „Daca teroristii vor sa va ucida, va trebui sa ne ucida si pe noi”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *