Hercules
Hercules

Credeati ca ma opresc la un singur film? Hehe. Astazi va voi prezenta un film si mai recent, „Hercules”, din 1997. Recunosc, acesta nu am apucat sa-l vad, insa am vizionat seria animata care a fost realizata – daca aveati TVR1 in copilarie (sau Antena 1? hmm), stiti despre ce vorbesc.

Sfarsitul Disney:

In versiunea Disney ii avem pe Hercules versus Hades, care incearca sa-l elimine pe Hercules trimitand-o pe Megara, o femeie care trebuie sa-i gaseasca slabiciunea. Fiind o femeie atractiva de undeva intre 18 si 25 de ani, iar el la fel de atragator, aceasta se indragosteste de el, dupa cum cer legile Disney.

Din moment ce planul sau esueaza complet, Hades il face pe Hercules sa renunte la puterile sale in schimbul sigurantei Megarei, un schimb care pare destul de rezonabil pana iti amintesti ca Hades e un fel de Satana pentru crestini, asa ca, evident, isi incalca promisiunea.

Cand Hercules se lupta cu Ciclopul, Meg il impinge pentru a nu cadea pe el o coloana. Gestul o ucide, lucru care ii aduce lui Hercules puterile inapoi, reusind sa salveze lumea si sa o readuca la viata.

Sfarsitul original:

In primul rand, grecii l-au prezentat pe Hercules ca fiind o bestie violenta si sexuala, luand oricare femeie pe care o placea – inainte sa inceapa criza varstei mijlocii si sa i se spuna sa se aseze la casa lui. S-a casatorit cu Megara, dar fara ajutorul lui Hades, a Ciclopului sau a unei coloane sonore inspirate de muzica Motown. Acestia traiesc fericiti pana la adanci batranesti …. sau cel putin pana cand este innebunit de zeita Hera, sotia lui Zeus, si isi omoara copiii, dar si pe Meg.

Dupa ce isi revine in simtiri, Hercules este consumat de vina, lucru pe care il putem intelege, dupa ce ti-ai ucis intreaga familie fara niciun motiv. Asa ca incepe sa faca 12 munci care includ uciderea unor monstri puternici si curatarea de excremente din niste grajduri de cai, pana cand este intr-un final ucis de o camasa. Poate pastreaza varianta asta pentru continuarile direct-pe-DVD.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *